Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesknie

tesknota

Polecane posty

Gość dobra..kompozycja..
textow ..:D.... To i ja sie wyslowie..:) Mam tak samo ..tylko troche inaczej..:)..Poznalismy sie...:)..kochany czlowiek..i niezonaty:D..tak troszke sie poznalismy..tez o nim pamietam..bo fajnych ludzi nie chce sie zapomniec...Nie byl z tych ktorzy krzywdza..dlatego czuje do niego nadal wielka...sympatie...ale drogi sie rozchodza..samo zycie..bede i chce o Nim pamietac..nawet kiedy czasem tesknie jak do kogos z kim laczylo mnie wiecej niz ...(np. zone z mezem)..glupie to ale prawdziwe..:D.Mysle o Nim..zycze tego co najlepsze...wiecej nie napisze bo to moja tajemnica..Trzymajcie sie cieplo:)🖐️

Gość gość
powiem tobie żePostanowilam jednak do Ciebie napisac jeszcze :)4 lata to dlugi i bolesny czas Wiem co czujesz bo czulam to samoNiewiem jak stoi sprawa u Ciebie bo kazda z Nas ma pewnie troche inna historie Ja postanowilam mimo wszystko odezwac sie do niego w te wakacje pomimo ze to powinien byc jego ruch Napisalam co mialam napisac mu Wyrzucilam z siebie wszystko co powinnam aby tez wszystkie watpliwosci znikly itd I kazdy z Nas poszedl w swoje strony choc kto wie co bedzie kiedys :) Mimo ze to byla ta prawdziwa milosc postanowilam ze pozostaje moim najcenniejszym wspomnieniem i mimo ze uczucie nadal jest i bedzie tak byc musi Uwolnilam sie od tego Nie zyje juz przeszloscia i staram sie nie myslec Zycie jest krotkie a zyc z ta tesknota i bolem bylo straszne Mnie niedlugo czeka powtorka z rozrywki obym i tym razem dala rade Powodzenia dziewczyny Trzymam kciuki :*http://www.youtube.com/watch?v=jk3Gt546QVM Moje ulubione :)

Gość o kurdeeeeeeeeee
z ciekawosc weszlam w ten link do youtube, ktory podalas i sie zalamalam :o czy naprawde wszystkie dziewczyny na kafeterii sluchaja jakiegos goowna? :O 🖐️

Gość gość
Gowno to byc moze jestes TY :D

Gość o kurdeeeeeeeeee
no właśnie, być może. a to coś co miałam nieprzyjemność wysłuchać po kliknięciu na Twój link jest goownem na 100% :o 🖐️

Gość gość
Mi sie podoba tobie .. nie musi :D

Gość tesknie
bardzo ładna piosenka - słucham ja na okragło:):):)

Gość ladna ale zasnac mozna

Gość tesknie
akurat nie lubie Bajora słuchac wiec odrazu wyłaczyłam. Moze kiedys skusze sie i posłucham .... dzis mi sie snił On ..... i jak na złosc obudzilam sie po 3 nad ranem...... i oczywisice dalej nie moglam zasnac.... echh.......

Gość ta jest ladna
ja dzis wogole nie spalam, mialam koszmara nocnego a ze jestem w ciazy to odczuwam specjalnie mocno. a do tego moj maz chrapie:(((

Gość PhenelopeTH
Mania co masz na myśli pisząc ze czeka Cie powtórka z rozrywki?

Gość kimonko
Dlaczego my kobiety jesteśmy takie głupie? Tęsknimy za tymi, którzy nas wykorzystali i okłamali...

Gość gość
PhenelopeTHBo znowu facet i znowu chyba trzeba bedzie zapomniec :D

Gość kimonko
Ja się spotykałam z takim jednym... Pierwszy raz mi na kimś zależało ..Zaprosił mnie na jakiś bankiet i... nie przyjechał po mnie. Potem pisał, że był jakiś wypadek. Do dziś nie wiem co dokładnie się stało, bo kontakt w dziwny sposób się urwał. Została czerwona sukienka, której nigdy nie założyłam i tak naprawde nie mam dla kogo założyć..Została pustka i irracjonalna tęsknota za nim...:,,,(

Gość tesknie
to teraz ja wam powiem ..... poznalismy sie 3 lata temu.... zaczelsimy sie spotykac.... mieslismy do siebie zaufanie.... ale pewnego dnia pojechalam do niego.... spedzilismy zaje**** chwile i po 3 tyg. dowiaduje sie przypadkowo ze On sie ..... zeni!!! wiecie jak sie pczułam.... !? wykorzystana, oszukana..... zabawił sie mną! a najgorsze jest to, ze ja Go kocham!

Gość kimonko
Tak, tak mówią ładnie że im zależy, że się nie poddadzą. Potem ranią. Robią to pod wpływem chwili? By podnieść swoje męskie ego? Tylko nie wiedzą, że w ten sposób mogą kogoś zacząć niszczyć...

Gość tesknie
zranił mnie, zabawił sie mną, wykorzystał i upokorzył - czuje sie okropnie a trzeba jakos dalej z tym zyc..... ciezko. czasami nawet nie mam siły wstac z łozka - ale trzeba jakos wstac.. isc do pracy, na zajecia , spotkac sie ze znajomymi.... . juz nie jestem ta dziewczyna z ktora mozna pozartowac, wyjsc na impreze.... . teraz pstrzegam świat jako szary ...

Gość teskni
i teraz jak gdyby nic sie nie stało po roku ciszy wysłał mi smsa! On sobie mysli , ze mi to przeszło!!?? nie przejdzie! a wiem, ze kiedys przyjdzie taki dzien , ze spotkamy sie przypadkowo i co ja wtedy zrobie.... dam mu w pysk, ucieknie, rozpłacze sie... nie wiem....

Gość kimonko
znowu jak bym osobie czytała... To "coś" niszczy mnie od środka. Nie chce mi się chodzić na zajęcia, szukać pracy. Nie ma mnie kto na poważnie przytulić, pocieszyć, położyć się koło mnie. Niby się z kimś spotykam, ale w relacji z nim nie ma tej wyjątkowości. Ale mam ciągle nadzieję, że kiedyś poznam kogoś innego, bo to wydaje mi się, że to najlepsze lekarstwo:)

Gość kimonko
ja gdybym GO spotkała przypadkowo na ulicy rozważała bym mu danie publicznego kopa w dupe....

Gość PhenelopeTH
a jak długo z NIM byłyście, spotykałyście się? Przez ile czasu ta wasza miłość "powstawała"? Z tego co piszecie (zwracam sie tu do TESKNIE i do KIMONKO) wasza historia z tymi facetami była krótka, bardziej przygoda niż historia... miesiąc? Dwa?

Gość tesknie
do penelope: 3 lata sie znalismy! a sptykalismy sie przez 1,5 roku. i zdecydowanie to nie byla krotka historia...

Gość i ja tęsknie
ja byłam 9 lat i 2 mies temu się rozstałam,to co ja mam powiedziec,jak to musi bolec po tylu latach,

Gość 348u7p
łomatko

Gość to chyba ten sam
co mną się pobawił...zbieracz przyjemnosci a w domciu utrzymanka ,to nic że bez potrzeb...te potrzeby nadrabia na boku a do niej mowi,że kocha