Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amfija

Obcasy - pieczenie stóp

Polecane posty

Kurde, czy jestem jakaś nienormalna? Mam mnóstwo par wygodnych (!!) butów na obcasie, mogłabym w nich biegać cały dzień gdyby nie...pieczenie stóp :o Normalnie jest ok, aż nagle uczucie jakbym szła po rozżarzonych węglach. Stanie w miejscu to masakra, muszę mieć wtedy minę jak srający kot na pustyni 😭 Da się temu jakoś zapobiec? Próbowałam już wkładek z poduszkami żelowymi i to samo jak nie gorzej...

Gość batman revenge
a myślałam, że tylko ja tak mam :o zawsze jak czekam na zielone światło to dosłownie skaczę z nogi na nogę, bo nie mogę wytrzymać. wyglądam jak idiotka, ale z tym już się pogodziłam. że nie wspomnę o bólu lewej kostki po całodziennym maratonie w obcasach. po tylu latach miałam nadzieję, że mi się nogi przyzwyczają, a tu ni cholery :o

Mnie właśnie nic nie boli, stopy nie są "zmęczone"...tylko to pieczenie. Pojawia się nagle :o Idę sobie spokojnie a za chwile lawa pod stopami 😭

Gość chdvyffdu
ja tez tak mialam ale tylko w niektorych butach, za to w kazdych boli mnie prawa kostka i czasem naprawde masakrycznie, coz, ja zrezynowalam z obcasow :P

Gość chdvyffdu
coz, ja az tak nie lubilam zeby miec z tym trudnosci poza tym ogolnie mam slabe staey i np nie moge uprawiac sportow ktore je obciazaja np bieganie wiec z ta kostka moglo byc tylko gorzej, no ale tobie to nie grozi chyba

Gość karolala
ja tez tak mam. najgorzej jest jak chodzisz dlugo i przystaniesz nas chwile. wtedy zaczyna sie straszne pieczenie, dobrze ktos nazwal to rozzarzonymi weglami. czasem patrze na te panny smigajace na wysokich szpileczkach i wygladaja jakby nic nie bolalo. albo tylko tak wygladaja albo ja kupilam 10 z kolei niewygodne szpilki:)

Gość karolala
no nie ktos tylko autorka:)

Myślałam może nad jakimiś kremami, maściami...tylko nie wiem czego szukać. Może coś dla dzieci na odparzenia? W sumie mechanizm chyba podobny. Pomyślałam też o podłożeniu zamiast żelowej wkładki takiej materiałowej,wełnianej. Jutro spróbuję taka dorwać i zobaczymy. Może to wina potu? W końcu podeszwa jest po wkładką to skóra tam nie oddycha jak np. w innych częściach buta. A tak to miałoby się gdzie wchłonąć. W sumie jak teraz myślę to najgorzej w kozakach/pełnych butach. W sumie to już 2 pomysły, twórcza dziś jestem haha. Oby coś z tego pomogło, bo nie umiem przestać kupować butów na obcasie to przynajmniej chodzić by się przydało :P