Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hugo co mu stoi długo

czy faceci po 40 są dla was atrakcyjni fizycznie

Polecane posty

Gość dojrzała45_
heheheheheh maja ale nieliczni

Gość kocham_trabanta
fajna dyskusja...jestem facetem, mam 43 lata i wygladam raczej na 30-tke i bardzo sie z tego ciesze gdy widze znajomych i kolegow z brzuchami, lysych albo z siwymi wlosami. Gdy czytam to co piszecie szanowne panie to wstyd mi za tych wszystkich brudnych, zaniedbanych facetow ale mysle, ze wszystko przez ten cholerny brak milosci!!! szanowne panie! pokazcie swoim zaniedbanym facetom film Don Juan De Marco, moze otworza oczy..i zmienia cos..

Gość atrakcyjny zadbany 40-latek
jest ich mnostwo, o to przyklady; Ja oczywiscie! Brad Pitt Tom Cruise Boguslaw Linda i wielu innych pieknych, dojrzalych i z kasa facetow po 40-tce pozdrawiam! czy nie to wlasnie kreci najbardziej kobiety

Gość basia ciekawska
faceci po 40 stce to porażka, najdziwniejsze że oni nie widzą jakimi są paskudami tłuste rzadkie włosy ,wąsiska ala Piłsudski,te bebechy wielkie ,smród z niedomycia,i błyszczące z brudu ciuchy ,ale uważają się za apollinów

Do atrakcyjnego ... dopisze "inaczej" i to nie z przekory a to zasluga tresci po ktorej jeszcze mam niesmak... Nie wyobrazam sobie aby pieniedze byly wazniejsze od milosci i czlowieka a ilosc srodka platniczego byla wyznacznikiem do zawierania tudziez poszukiwania znajomosci. Chyba bez problemu da sie odroznic ziarno od plew? !

Gość a dlaczego zaraz
Wiek nie zwalnia z chodzenia do dentysty, fryzjera itp. :O Powiem iwęcej, im człowiek starszy, tym częściej musi. A faceci po 40tce to ohydne memłasy. Kropka!

Gość sans lune
80% Polakow po 40stce wygladu tragiczne. Mysla, ze jak maja rodziny, jakas pozycje zawodowa, to juz nie musza dbac o siebie, a niestety wiele kobiet utwierdza ich w tym przekonaniu(wiazac sie z nimi i udajac, ze wszystko jest ok). Proponuje wybrac sie do Francji. Zdrowe odzywianie sie przez cale zycie, aktywnosc fizyczna robi swoje, przecietny Francuz po 40stce wyglada o niebo lepiej od Polaka.

W pewnej mierze nalezy przyznac racje, ze "wyglad" zalezy od zasobnosci portfela. Ktos kto nie ma wystarczajaco srodkow nie pozwoli sobie na kupno nowych butow czy ciuchow skoro nie ma na przyslowiowy chleb. Jednak jesli chodzi o higiene osobista tu nie trzeba nakladow finansowych a tylko chec, czasami samodyscypliny jesli chodzi o utrzymanie sylwetki i swiadomosc. Nim ktos mi zarzuci, ze trzeba miec pieniadze aby kupic dobry kosmetyk to odpowiadam, dobry nie oznacza drogi a poza tym odpowiednie odzywianie i sport czynia cuda. Ktos tutaj wspomnial o wnetrzu czlowieka i ze bedziemy po 30stce przypominac matke polske. Kiedy sie kogos widzi po raz pierwszy nie dostrzega sie wnetrza a tylko "opakowanie" i to jest wyznacznikiem do dalszej znajomosci. Nie rozdrabniam sie czy to blysk w oku, czy usmiech czy glos... generalnie to "cos" co na tyle zaintryguje, ze jest chec poznania wnetrza. Ps. Jestem dobrze po 30-stce i nie przypominam wygladem matki polki a tym bardziej zachowaniem. Wszystko zalezy od jednostki.

Gość głupia dyskusjajeśli
facet dba o siebie,jest przystojny a do tego młodo wygląda(genetyka) to mając 50 jest pociągający fizycznie,piękna,zadbana młodo wygladajaca 40-letnia jest o niebo lepsza niż przeciętna,tłustawa mamuśka w wieku 30 lat(cóż genetyka robi b dużo,gdyby ludzie na ulicy mieli wypisany wiek na czole co niektórym miny by zrzedły,bo większość karmi sie stereotypami,tworzą teorie,w które wierzą i dają im poczucie bezpieczeństwa)

zgadzam sie z przedmowca. Dodam tylko, ze oprocz genetyki trzeba i troche pomoc a efekty sa widoczne posrod tlumu....

mi się faceci po 40 czterdziestce podobają :) są dojrzali, bardzo męscy.. zwykle mają 'to coś' ;) ahśś!

Gość dojrzała45_
maja,maja,szkoda słow,ktos wyrzej napisał ze na higiene nie trzeba duzych nakładow i ma racje,problem jest gdzie indziej,dlaczego ci samotni sa tak zaniedbani?

Gość princesssa
faceci brać się w garść i za siebie,bo większość z was to straszne brudasy,które mają chore śmierdzące zęby co powoduje straszny odor z buzi,troszke higieny mycie raz dziennie,zamina bielizny,to nic trudnego troche chęci,zadbanie o fryzjera,większośc z was nawet sie nie goli,bo po co jak sie nie chce,wystarczy raz na kilka dni,a pozniej idzie za wami katrteczka z napisem panowie po 40 to totalkne brudaski:))))

Gość atrakcyjny zadbany 40-latek
Szanowne panie! to, ze wasz partner smierdzi i jest zaniedabany to nie znaczy, ze wszyscy faceci po 40 sa tacy jak oni. Co za generalizacja i brak obiektywnosci...duzo pan tutaj to chyba lesbijki i jakies chore feministki. Do pani chwalacej Francuzow....mieszkam na "zachodzie" juz ponad 20 lat i wlasnie Francuzi i Francuzki uchodza tutaj za najwiekszych brudasow w "starej unii"

Gość dojrzała45_
atrakcyjny,my nie mowimy ze wszyscy,ale tak 70% heheheheheh

Gość zdecydowane NIE facetom
po 40-stce :o

Gość nie sypiam z komiczne2
bardzo ciekawa dyskusja, bardzo i jakie ciekawe tezy i ogolnienia w co 2 poscie pojawia sie slowo oblesny......rownie czesto brudas, niechluj duzo mozna wyniesc ja wiem juz ze faceci po 40 nie beda znajdowac sie w kregu mocih zainteresowan tylko kto bedzie? kobiety tez nie...... po 40 u dramatycznie duzej czesci kobiet pojawia sie problem trzymania moczu..

Gość mocz_Richarda Gere
ludzie nie uogolniajcie!!! przeciez sa mezczyzni po 40-tce, ktorzy sa bardziej atrakcyjni i seksowni niz malolaty siedzacy 24 h przed komputrem, majacy pustke w glowie i stojacego penisa na widok kazdej kobiety bez wzgledu na wiek, inteligencje ale z dobra ekonomia.

Gość mocz_Richarda Gere
te moalolaty to takie meskie dziwki, faceci po 40-tce potrafia docenic prawdziwa kobiete, bez wzgledu na wiek i stan majatkowy ale.....inteligencja to warunek nie podlegajcy dyskusji..

Gość LOLA Z OPOL
Oj bardzo mam męża po czterdziestce i powiem Ci że wciąż jest takim cudownym przystojniakiem jak przed laty. Może Ty widzisz same negatywy a pasowało by abyś spojrzała na siebie jaka Ty jesteś i jaką Ciebie widzą? Przepraszam nie chciałam Cie urazić ale tak często bywa nie widzimy samych siebie a oceniamy innych więc spójrz na siebie a potem oceniaj czterdziestolatków bo po mimo wieku są cudownymi facetami owszem nie wszyscy ale są

Gość faceci po 40 stce to pasztety
i tyle w tym temacie

Gość dsfdsfdsfdsffds
O kobietach mowi sie ze jak maja30 lat to juz stare i to pprzewaznie pada z ust mezczyzn a oni to co?? tez stare grzyby

Gość wlasnie po 40
co za generalizacja i jakie uprzedzenia!!! od kiedy wiek decyduje czy czlowiek smierdzi czy nie? to chyba sprawa wychowania i poczucie estetyki....szanowne Panie, wasi faceci nie stali sie nagle brudasami w momencie kedy osiagneli i pewien wiek. Oni zawsze tacy byli tylko bylyscie zbyt zakochane zeby tym sie przejmac. Dzisiaj dgy milosc zniknela zaczynacie dostrzegac najmniejsze wady i generalizowac. Powtarzam; Wasi ukoachani zawsza byli brudasami! Wiek jest bez znaczenia jezeli chodzi o higiene osobista czy atrakcyjnosc u kobiet. Dla kazdej kobety atrykcyjnosc faceta to czasami cos zupelnnie innego. Na koniec dodam, ze jestem po 40-stce i wciaz dbam o czystosc i higiene ciala tak jak wiekszosc moich przyjaciol.

Gość aehgtjhtttttt
u facetów jest podobnie jak u kobiet:) jak facet czy kobieta o siebie dbaja to mogą byc atrakcyjny po 40:)

Gość Pani z emeryturą
właściwie taaaaak dla 65-latki taki 40-latek wydaje się jeszcze całkiem atrakcyjny fizycznie, no może już nie wygląda jak młody bóg , ale nie chcę być za bardzo grymaśna ...biorę 40- latka ...skoro dają ...to nie będę marudzić

Gość Cała prawda o kobietach
no i wyszło szydło z worka.... wszystkie się wypowiadaja w tym tonie: Starszy jest atrakcyjny finansowo. Polki to straszne materialistki...nie ma sie co starać o wyglad, trzeba tylko kase zarabiac, a każdy bedzie atrajcyjny!!!

Gość kobiety po 30
w Polsce to strach dotknąć, bo może się rozpaść, 2kg tapety na mordzie, włosy sama chemia, cycki z silikonu, skóra zniszczona przez ciagłe solarium, wygląda z 5 m OK, ale jak się dotknie to papier scierny, a rano jak się człowiek przebudzi przypadkiem pierwszy to mozna umrzec na zawał odrazu jak sie zobaczy wywłoke leżącą obok

Gość Yaro27
powiem wam jedno smieszne kobietki ze nie macie racji w wiekszosci bo facet po 40stce jest bardzo przystojny jak dba o siebie i to nie moja wina ze wy odbieracie ze musi byc gruby lysy smierdzacy z popsutymi zebami to widac w jakim srodowisku sie obracacie zapewne meneli i alkoholikow tak taka prawda dorgie panie.A na marginesie to miny bym wam zrzedly jakbyscie sie naprawde dowiedzialy ile lat maja faceci za ktorymi sie ogladacie na ulicy.,a pozneij szok oja no niezle 45lat a wyglada na 35 itp.Wiec skonczcie pierdolic za przeproszeniem ze nie sa atrakcyjni aq same wezcie sie za siebie bo te co negowaly zapewne same maja kompleksy a odnoscie DOJRZALEJ45 widze ze nie masz wysokie aspiracje ale watpie jak bedziesz tak podchodzila do zycia ze kogos znajdziesz. pozdrawiam

Dla mnie są atrakcyjni.Bo fascynuje mnie nie tylko wyglad ale psychika przede wszystkim.Coz,po facecie dojrzalym mozna sie spodziewac ze ma ww glowce wiecej niz 20 letni mlokos,chociaz i to nie zawsze.