Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AJAJAJAJAJA26

JESTEM NIENORMALNA

Polecane posty

Gość AJAJAJAJAJA26

Od 5 lat jestem ze starszym ode mnie 34lata mężczyzną którego na początku bardzo kochałam,od kilku miesięcy kocham jego żonatego młodszego krewnego,znikam na kilkudniówki,on wie i mi wybacza ,właściwie wszyscy wiedzą,nie wiem co robić...

Gość skaaaacz

Gość AJAJAJA26
Może ktoś mi doradzi co mam robić?nie mogę być z tym kogo kocham na stałe,z tym z którym jestem też nie bardzo ,choć jest cudowny i musi mu zależeć skoro mi darowuje/mieszkamy razem/,tęsknię,już mi się wszystko pomieszało...lepiej wybrać stabilizację czy rzucić się z miłości w coś bez większych perspektyw..

Gość borsukj_leksny
on ci daruje bo jest 34-letnim frajerem ktory wie ze jak nie bedzie z toba to nie bedzie z nikim bo jest za slaby

Gość bollla
on jest 34lata starszy????

Gość AJAJA26
Starszy,bardzo trudno w to uwierzyć,ale naprawdę go kochałam,dużo mi pomógł,a ja mu taki numer-to było jak uderzenie pioruna,nie mogliśmy się od siebie oderwać/z tym 2/

Gość AJAJA26
Od początku było jak w piosence'jolka,jolka',zanim to się zaczęło widać było ,że nie możemy oczu od siebie oderwać,żebym nie wiem jak się starała to zawsze lądujemy gdzieś razem na przekór całemu światu,a tamtemu od razu powiedziałam ,że kocham innego,lubię szczerość...