mieszczuszka 0 Napisano Listopad 2, 2009 Witam kobietki ;) Zaczęłam brać tabletki anty w październiku i od tamtej pory (prawie dwa tygodnie) mam okres... Tzn lekarz mówił, że mogą występować plamienia ale to jest hmmm dość obfite. Normalnie przed braniem tabletek miałam 4 do 5 dni a treraz mam już 3 razy dłużej! Czy to jest normalne czy mam to zgłosić do lekarza, chociaż i tak będę musiała z miesiąc czekać na przyjęcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość promyczek34567 Napisano Listopad 2, 2009 jak to miesiac czekac na wizyte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moim zdaniem to Napisano Listopad 2, 2009 moim zdaniem to normalne, ja przy pierwszej paczce mialam caly miesaic plamienie i lekarka powiedziala ze to normalne... ale mimo wszystko powinnas skonsultowacv sie z lekarzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mieszczuszka 0 Napisano Listopad 2, 2009 Mówisz, że też tak miałaś? Hmm w sumie mi to aż tak bardzo nie przeszkadza ale zastanawia. Miesiąc na wizytę bo takie są kolejki a to i tak nie dużo :P U wcześniejszej pani doktor musiałam zapisaywać się z dwu miesięcznym wyprzedzeniem a na prywatnego lekarza nie mam potrzeby wydawać tyle pieniędzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mieszczuszka 0 Napisano Listopad 2, 2009 Proszę o więcej odpowiedzi, może ktoś wie czy takie plamienia są normalne??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mała_123 Napisano Listopad 2, 2009 Mi po odstawieniu tabletek okres spóżnia się juz tdzień. Poprostu Twoja gospodarka hormonalna jest przewrócona dogóry nogami i potrzeba troche czsu żeby wszystko wróciło do normy. (a ja w ciąży napewno nie jestem) poprostu każdy organizm reaguje na to inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach