Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama niezdecydowanaa

Czy taki FOTELIK SAMOCH. nadaje się dla dziecka, które ma 15 miesięcy???

Polecane posty

http://www.allegro.pl/item797782422_fotelik_samochodowy_9_36kg_trade_max_megamax_patti.html muszę kupić nowy fotelik dla dziecka i myślałam o takim do 18 kg, a wszyscy dookoła odradzają, że na krótko starczy itp:O Radzą żeby kupić taki do 36 kg, ale ja nie widzę mojego jeszcze małego i bardzo drobnego dziecka w tak wielkim fotliku już teraz:O Niemniej jednak, nie mam doświadczenia i nie wiem kto ma rację?

lepiej nie kup taki 9- 18 kg moj ma 15 ms i wlansie taki ma za male dziecko na tak duzy fotelik jak ty uwazasz ale wg mnie za wczesnie

Ja właśnie uważam, że lepiej taki 9-18kg. A jaki konkretnie fotelik kupiłaś swojemu dziecku?

Gość grazynka -
Te do 18 kg sa lepiej dostosowane do morfologii dziecka. A co do tego "na dluzej wystarczy", to zanim dziecko bedzie mialo te 18 kg i z fotelika wyrosnie to go 3 razy wczesniej zniszczy :-P... wiec nie ma najmniejszego sensu kupowac fotelika "na wyrost" ... bo tylko niepotrzebnie bedzie w nim dzieku po prosu niewygodnie...

Dzięki:) i cena też dla ludzi;)

też mam taki do 18 kg. Podpisuje sie pod opinią Grażynki. Każdy fotelik - jak i wózek przeznaczony jest dla określonej grupy wiekowej. Takie małe dzieci mają szczególne wymagania. Inne dla dziecka miesiecznego, rocznego, przedszkolaka. Nie warto oszczedzać kosztem zdrowia dziecka.