Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrona życia poczętego

NIE DLA ABORCJI

Polecane posty

Gość miałam podobne
problemy po odstawieniu. Już 2 lata staramy się z mężem i nic...:(

Gość Ja jestem za
aborcja chociaz nie jest to laatwa opcja dla kobiety. Jednak wybor musi pozostac. Jednak przede wszystkim jestem za tym aby zwiekszysc swiadomosc wsrod spoleczenstwa to i aborcji byloby mniej. A tak

Gość Jak można być za aborcją
Tyle par nie może mieć dzieci. Jak rodziłam córkę to na oddziale była dziewczyna która zostawiła dziecko. Za to ją podziwiam bo ani nie usunęła ani nie porzuciła na śmietniku po urodzeniu tylko zostawiła w szpitalu. Takie maleństwo na pewno znajdzie kochających rodziców.

Gość Jak można być za aborcją
Tyle par nie może mieć dzieci. Jak rodziłam córkę to na oddziale była dziewczyna która zostawiła dziecko. Za to ją podziwiam bo ani nie usunęła ani nie porzuciła na śmietniku po urodzeniu tylko zostawiła w szpitalu. Takie maleństwo na pewno znajdzie kochających rodziców.

Gość Mozna byc za aborcja
bo domy dziecka sa juz pelne dzieci. Zakaz aborcji nie spowoduje, ze bezplodne pary nagle poczna dziecko, natomiast spowoduje, jak to juz sie dzieje, mase nielegalnych aborcji, ktorych ofiarami beda kobiety - kzda z was moze to spotkac. TAK dla aborcji, musi byc mozliwy wybor!

Gość Dokładnie kobiety powinny
mieć wybór, ale powinny tez zostać uświadomione - założe sie, że wtedy liczba aborcji spadnie w porównaniu do teraźniejszej sytuacji, gdy wyboru nie ma i swiadomości też nie, a kobieta traktowana jest jak chodząca macica, która służy tylko do jednego. Kobiety nie pozwólcie sie więcej upokarzać!