Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

origo

Zrobić to?

Polecane posty

Byłam z facetem ponad 8 lat. Odszedł do innej dziewczyny, jej z nią obecnie. Ostatnio zaczął do mnie się odzywać, pisać że pomimo tego co zrobił ciagle nas cos łączy, że myśli o mnie, żałuje itp. Mojej przyjaciółce żali się ze gdyby mógł cofnąć czas to by to zrobił, opowiada jak jeździ do tej dziewczyny tylko dla zabicia czasu itd. Dodam,że jak był ze mną to jego obecna dziewczyna wlazła z buciorami do naszego związku (oczywiście wiem,że to on jest debilem i że nie nie jest to jej wina), wiedziała, że on jest ze mną jak z nim zaczeła się spotykać.. I dzisiaj mnie naszła taka myśl, żeby jej powiedziec o tym z kim się spotyka :) uświadomić ją, że za jej plecami pisze mi ckliwe sms-y i dzwoni do mnie. Jak myślicie, zachować się jak sucz i zrobić to?

Jeździ do niej dla zabicia czasu?? czyli się nią bzyka, dla zabicia czasu jednym słowem... i takiego chcesz faceta?? boze, jak niektórzy nisko mierzą, że szok...

a kto powiedział ,że chce do niego wracać?? chce uświadomić tamta laskę jakim jest kutasem i tym samym zostanie sam jak palec :D

Gość heheheehehehhha
a zrób to! kij mu w oko!!!!! :D

Gość Ale kobiety są wredne..
Zrób to - sucz!

tak kobiety sa wredne, a tacy mężczyźni jak mój eks to ostoja moralności ;)

Gość do origo
Nie, zrób coś innego. Uwiedź go, rozkochaj do szaleństwa i kopnij w dupę.

Gość do origo
Nawet się nad tym nie zastanawiaj. Ale bądź sprytną zołzą. Wykorzystaj go do cna. Tylko się sama nie zaangażuj tak aby Cię drugi raz nie kopnął w tyłek. Będę miała satysfakcję razem z Tobą. A tej dziewczyny nie żałuj. To nie do końca nie jej wina, jeśli wiedziała, że on był Tobą i się pchała do niego.

Gość wrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nienawidze takich typów!!! taki koleś to zero!!!

Gość hfhghghvhgv
wystarczy mu dac do zrozumienia,że jestes szcześkliwa ze z nim juz nie jesteś.Napisz mu ze miło ze pisze i ze to upewnia Cię w tym,że jest kompletnym dnem

Z drugiej strony patrząc, to dzwoniąc do niej i naświetlając jej sprawę zrobiłabym jej tylko przysługe... Nie wiem czy nie lepiej milczeć, a szydło predzej czy później wyjdzie z worka :) niech się nim nacieszy póki ma czas :D

Gość nie zastanawiaj się bo nie ma
nad czym. Niech go zaboli, ale tak mooooocno!

Gość do origo
Nie dzwoń. Zrób tak jak mówię. Wiecej zabawy. I mocniej zaboli. I jemu u jej dostanie się po doopie.

Jak pomyśle,że jest z nia dopiero 3 miesiące i takie akcje za jej placami robi to ręce mi opadają... przyszłości ta panna z nim nie będzie miała :D

Gość zrób to zrób to
jestem ciekawa jak sytuacja się rozwinie :p dobry temat będzie :D

Gość eheheeeh
ja bym zadzwoniła. a niech huj ma za swoje ;)