Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie.potrafię...

Jakie macie sposoby na pozbycie się

Polecane posty

Gość nie.potrafię...

natrętnych myśli o chłopaku. Wiem, że nigdy nie będziemy razem, a mimo tego wciąż o Nim myślę... Co mam zrobić, aby to uczucie przeszło, czy któraś z Was była w podobnej sytuacji?

Czas leczy rany... Teraz Cie cięzko, wspomnienia wracaja, ale za jakis czas sama zlapiesz sie na tym,ze nie myslisz tak czesto o nim lub w ogole. Musisz ten etap przejsc po prostu. Zajmij sie czyms, staraj sie nie analizowac waszej przeszlosci. Powodzenia:)

Gość hadzia
musisz sie czyms zajac zakrecic sie kolo innego wiem ciezko jest przezylam takie cos kilka razy ale musisz byc silna

Gość nie.potrafię..
Nie mam szans na znalezienie innego. Nigdy nie miałam faceta i nigdy nie będę mieć. Jestem gruba i brzydka, żaden normalny chłopak nie będzie chciał być z kimś takim. Chciałabym znaleźć remedium na swój kłopot..

Pzrestan... W swoim oczach jestes brzydka i gruba. Zapewne jest cos w Tobie pieknego, tajemniczego. Podejrzewam,ze twoja dusza i serce3 jest piekne. Poza tym widocznie on tego nie docenil- jego strata. Jeszcze odnajdziesz swoje szczescie. Teraz placzesz, myslisz, wspominasz, ale uwierz mi- to minie z czasem, kazdy przez to przechodzi. nie szukaj nikogo na sile- to nic nie da. trzymaj sie.

Gość hadzia
dziewczyno sa faeci ktorzy lubia dziewczyny troszke wiecej wazace sa tacy co lubia gdy widac kosci ja sama mam lekka nadwage a problemu z adoracja nie mam musisz pokazac ze jestes odwazna silna i dobrze ci z tym jaka jestes pokaz ze kochasz siebie to inni pokochaja ciebie pozatym nie ma kobiet brzydkich :) kazdy czlowiek jest piekny

Gość ŻETEŻ
PASZTETY MUSZĄ ZAKŁADAĆ WCIĄŻ NOWE TEMATY. O TYM, ŻE NIKT ICH NIE CHCE. NIE DZIWCIE SIĘ, JA TEŻ NIE CHCĘ GRUBEGO ŚMIECIA ZA DZIEWCZYNĘ

Gość hadzia
a dlaczego jasli kobieta jest gruba nazywasz ja smieciem nie kazda jest gruba ze swojego powodu tzn prze z to ze sie opycha tlustymi niezdrowymi zeczami i slodyczami niktorzy sie rodza grubsi i to czyni ich smieciami maja przegrane zycie bo sa inni??

Gość ŻETEŻ
NIGDY W ŻYCIU NIE SPOJRZAŁABYM NA TŁUSTĄ ŚWINIĘ, PODOBNIE JAK KAŻDY NORMALNY FACET, WSZYSCY CHCA BYĆ Z FAJNYMI NORMALNYMI LASKAMI, NIE WYOBRAŻAM SOBIE BYCIA Z KOBIETĄ, KTÓRA POWIEDZMY PRZY WZROŚCIE 160CM WAŻYŁABY 60 KG, KASZALOTOM DZIĘKUJEMY