Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolinaaa19

Ciąża podczas okresu

Polecane posty

wiec tak uprawialiśmy z chłopakiem peeting i on miał wytrysk powyciera się chusteczkę ale ja byłam ubrana i wszytko było ok za nie jakieś pół godz. zaszeliśmy się kochać i on mi wsadził penisa do pochwy kilka razy ,a potem założył gumkę ( czy ja mogę być w ciąży?? nie wiem czy plemniki były jeszcze w jego penisie ja on mi tak kilka razy wkładał go zanim tą gumkę założył) a potem jeszcze raz się kochaliśmy miał gumkę i wytrysk nastąpił do gumki Ja miałam końcówkę okresy było to 6 lub 5 dzień okres, okres mam co 29- 31 dni

Po wytrysku na penisie zostają resztki spermy. Jeżeli twój chłopak nie umył penisa po wytrysku i włożył ci go w pochwę zanim założył prezerwatywę, to możesz zajść w ciążę.

Gość ghytu
Raczej ciąża nie możliwa podczas okresu przy cyklach ok 30 dniowych sa dni niepłodne

własnie cykl nigdy nie był krótszy niż 29 dni to się stało w sobote 31.10 a moje dni płodne wypadaj w piatek, sobote ( 6,7 .11) nadal uważasz ze mogę być w ciaży??

Gość aaaamonika
Nie jesteś w ciąży ale na przyszłość radze się zabezpieczać uważniej

Gość verita veritatis
Ale może byc tez tak, ze długośc twojego cyklu z jakis powodow mogła sie skrócic o kilka dni i mozesz byc w ciąży.... Niewielkie prawdopodobiewo, ale nie można go wykluczyć.

Rzeczywiście raczej nie powinnaś mieć powodów do obaw, o ile oczywiście ten cykl będzie prawidłowy, czyli nie wystąpią jakieś zakłócenia. Teraz najlepiej by było gdybyś spróbowała się nie stresować, bo nerwy mogą mieć wpływ na długość Twojego cyklu.

Gość Zrob bedziesz
spokojniejsza ;)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Zrob tescik.. ale to niemozliwe zebys byla w ciazy.. plemniki nie zyja tyle w takich warunkach ;D