Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiewiórka97

WIĘCEJ ENERGII

Polecane posty

Gość wyssany5
dlatego wymyślono hantle, sprężyny, ćwiczenia typu : pompki, przewroty ... itp. - nie musisz wychodzić z domu- 10 min. rano i 20 min. wieczorem.

Ja sobie chce kupić taką ogromną piłkę i z nią ćwiczyć w domu, na razie mam taką na zajęciach fitness. A takie plastry detoksykujące na stopy widziałam chyba w jakimś telemarketingu, i co to tak działa?Wysysa toksyny?

Ja tez te plastry widzialam. W takiej reklamie typu "Mango" ;). Jakos ciezko mi uwierzyc w te metode.. :/

Ja tez te plastry widzialam. W takiej reklamie typu "Mango" ;). Jakos ciezko mi uwierzyc w te metode.. :/

Gość ffigo
Czyli tak jak było mówione na początku. Nie ma lepszego sposobu, na zrzucenie zbędnych kilogramów, jak sport. No i oczywiście warto zażywać L-karnitynę. Ja chyba wypróbuję tę Direct:)

Gość ffigo
Czyli tak jak było mówione na początku. Nie ma lepszego sposobu, na zrzucenie zbędnych kilogramów, jak sport. No i oczywiście warto zażywać L-karnitynę. Ja chyba wypróbuję tę Direct:)

Gość wyssany5
coraz więcej się pisze i prowadzi badań nad rolą tłuszczu omega 3 dla organizmu , układu nerwowego i układu krążenia. Okazuje się ,że ta rola jest OGROMNA w poprawie właściwj pracy komórki organizmu. W Polsce mamy wielkie niedobory spożywania tego tłuszczu i jest to też przyczyną osłabienia organizmu , a zwłaszcza systemu nerwowego. Tran i ryby do oporu.

Gość zenefa
żeń szeń,różaniec górski,magnez dojelitowy(np slow mag),koenzym Q 10 ,maca.Do tego najpierw zastosować jakąs kuracje oczyszczająca.Do picia zamiast kawy która działa krótko i wypala z nas energie polecam yerba mate.Z pożywienia wykluczyć cukry i weglowodany za to dużo warzyw, jaj,chudej wołowiny,chudego drobiu,duzo nasion np,dyni słonecznika i oczywiście orzechy

Gość Pompon mem
efedryna naturalna

Gość do łopaty
student albo płać albo spadaj