Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emade

Umowilam sie na sex? czy dobrze zrobilam

Polecane posty

Gość emade

Umówiłam sie na seks z moim kolega...na srode. I w sumie nie wiem czy dobrze zrobilam., Jest ode mnie starszy i fajnie soe dogadujemy. Boje sie zeby nic obie o mnie nie pomyslal. Tym bardziej ze wczesniej zaprzeczalam ze mam swoje zasady. Ale z powodu ze korzystam z zycia singielki stwierdzilam "a trudno raz sie zyje".. Teraz zastanawiam sie czy on tak chce mnie jakos sprawdzic czy na prawde chce ze mna uprawiac sex.

Gość SwEEtKiSS
SEKS BEZ MIŁOSCIIIII>>>>>>????????? dziewczyno prosze Cię nie stawiaj nas kobiet w takim świetle. Jesli amsz zasady zachowaj je i badz sobą!!

Gość a nie jest tak ze
o matko :o dla mnie to szmaciarstwo, a on jest szmaciarzem :o

Gość załamana pajęczynka
polecam ci mojego "byłego" ktorego wspominam na innym watku - bedzie usatysfakcjonowany ! wez mu odmow ! powiedz ze jestes na niego obrazona ze dal sie tak podpuscic ! dziewczyno moej klase ! raz sie zyje ? czy takiego zycia chcesz ??????

Gość emade
ej ..nie uwazam wcale tego za szmacierstwoo...jesli nie mam chlopaka to czemu od razu nazywac seks z kims kogo sie zna "szmaciarstwem"....

Gość SwEEtKiSs
Ehh dokładnie sama siebie zapytaj. Nikt za Ciebie takich decyzji nie będzie podejmował. Skoro sie zgodziłas to po co pytasz czy dobrze zrobiłaś??? Powiem tak nie oceniam Cię ale seks bez miłosć yyyyyyyyyy tylko dl a """""""""

oni bzykaja sie na potege przy kazdej okazji i nie patrza z kim i gdzie.... i uwazasz ze to jest dobre?

Gość emade
Nie jest dobre.. zdecydowanie lepsze jest zrobic to ze znajoma osoba.

no to skoro taka jesteś w porządku i cool, to po cholerę się nas pytasz? i jak się pytasz i dostajesz odpowiedź, to po cholerę nas przekonujesz? komu próbujesz wmówić, że to normalne: nam czy sobie? i co to kogo obchodzi, co robią rzekomo bzykający się na potęgę 20-latkowie, może akurat w takim środowisku się obracasz, a może więcej mówią czy robią.. co za różnica? nie masz własnego rozumu tylko patrzysz co inni robią i jak ten baran za stadem?

Gość ejoooejooolka
Ej ale chyba dziewczyna dobrze mowi...skoro to jest jej kolega, to faktycznie lepsze jest to zrobic gdy ma sie ochote z kolega niz z jakims syfiarzem...

emade- zgadzam się, że '' chyba lepiej zrobic to z kolega ktorego znasz niz z zupelnie obcym czlowiekiem i to po pijaku...'' tylko o gumce nie zapominaj,bo to pisałam serio :) a co do wieku...to najwięcej jak mi się wydaje jest tutaj ludzi 19/20 właśnie :classic_cool:

ojej, a to ona "musi" to z kimś zrobić, i tylko taki ma wybór: kolega albo nieznajomy po pijaku... nie bardzo kumam, co się stanie, jak tego nie zrobi? ziemia się rozstąpi? :classic_cool:

Gość emade
mysle ze wiekszosc robi podobnie tylko sie wstydza przyznac...i najlepiej kogos zmieszac z blotem, wyzwac od dziwek czy tam kogo jeszcze ...

'Ej ale chyba dziewczyna dobrze mowi...skoro to jest jej kolega, to faktycznie lepsze jest to zrobic gdy ma sie ochote z kolega niz z jakims syfiarzem...' zawsze lepiej jest zabic jedna osobe niz 10 prawda?

Gość lamka 2
Nie przesadzajcie. Poprost bedzie miala kochanka i wielka rzecz.

jejku, no to też piszę, żeby robiła jak uważa... sęk w tym, że ona nie chce tego zrobić, bo by tutaj nie pisała i nie pytała o to :o dziewcze jakieś bez własnego zdania i pomyślunku, robi to co "wszyscy"

Gość dominik1000
emade specjalnie podała adres maila żeby jakiś ruchacz się nawinął ale widać nici z planu.

" mysle ze wiekszosc robi podobnie tylko sie wstydza przyznac...i najlepiej kogos zmieszac z blotem, wyzwac od dziwek czy tam kogo jeszcze ..." A nawet jeśli wszyscy tak robią-to wpływa jakoś na Twoje życie? Bo ja mam głęboko gdzieś to, co robią inni.

sex tylko z miłości???? No, proszę was! nie przesadzajcie! .Jak mieliby uprawiać seks tylko ci co się kochają, seks by zaniknął. Czekać na swoją połówkę , zakochać się i dopiero potem decydować się na seks, a co jeśli dni, miesiące, lata mijają, a ten ukochany nie zjawia się w życiu? Wibrator sobie ma kupić? i wtedy zachowa na pokaz swoje zasady? wtedy bedzie OK? A co jest złego w seksie z kolegą? Nikomu krzywdy się nie wyrządza, a wręcz przeciwnie - uszczęśliwiają się nawzajem dwie osoby.

Gość emade
Lady Wilkinson - ej wiesz co dzieki...za te słowa...i masz racje takie jak ja xD

Gość wyjdz stad kobieto
Boze jaki z ciebie pustak.. :O

Gość rozszyfrowana
haha "xD" i wszystko jasne