Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emade

Umowilam sie na sex? czy dobrze zrobilam

Polecane posty

Nikogo nie krzywdzi, nie zdradza, nie robi tego z pierwszym lepszym i to nieznajomym... Nie chce mi sie wierzyc, ze wszyscy, ktorzy sa na "nie" sa faktycznie takie "w porzadku" we wszystkim, co robia na co dzien. Nie ma aniolow, nie oszukujmy sie... Niech kazdy przemysli, czy zawsze naprawde postepuje zgodnie ze swoimi zasadami i czy nie wyklucza sie to z tym, co radzi innym. Pozdrawiam.

Niech kazdy przemysli, czy zawsze naprawde postepuje zgodnie ze swoimi zasadami wlasnie to autorce doradzilam. :)

Jak dla mnie-niech każdy sobie sypia z kim chce, ja nie oceniam. Tylko śmiać mi się chce, jak dziewczyna szuka potwierdzenia słuszności swej decyzji na forum...i usprawiedliwia się tekstami w stylu "przecież większość tak robi". Tak jak napisała wyszłam z kąpieli, kogo ona tu usiłuje przekonać, no i po co? Tak samo śmieszą mnie pytania na forum w stylu-po jakim czasie iść z partnerem do łóżka, w jakim wieku itp...

Gość do Lady Wilkinson
dla mnie kobieta uprawiajaca sex bez milosci jest puszczalska

Do - do Lady Wilkinson - a kobieta, która uprawia seks przed ślubem nie jest puszczalska? :P :P A ta która kocha, a to jej któryś tam z kolei partner (piętnasty np ) nie jest puszczalska? Wystarczy się w każdym zakochiwać, żeby już nie być określaną mianem puszczalskiej?

Gość do Lady Wilkinson
nie da sie kochac 15 osob, no chyba ze ma sie 70 lat. dla mnie kobieta, ktora miala wielu partnerow jest latwa

Gość Pomarańczowy jest THE BEST
TRAGEDIA!!! Normalnie tragedia na miarę TYTANICA!!!

Gość beka z autorki tematu
:D

Gość dobrze zrobilas
nie sluchaj zazdrosych dewot!!

Gość tylko puszczalska daje dupy
bez milosci

mnie tylko jest szkoda, że ludzie teraz traktują prawie jak taką samą czynność jak każdą inną : - ej może pójdziemy do kina? - ej może bzykniemy się jutro ? Nie ? jutro masz zajęte ? a piątek w piątek masz czas? massakra idź bzyknij się z nim - na pewno poczujesz się lepiej :)

Gość patrzac na stopke
powinienem być skarbem.. :O

Gość kasia księżniczka
Pytanie retoryczne :O:O:O:O

Gość nie najbardziej smutne
a co w tym zlego? 2 ludzi ma chec na seks i nikogo nie krzywdzi?zbrodnia?seks jest dla ludzi nie dla dzieci

Gość lampka wina1111
nie najbardziej smutne "a co w tym zlego? 2 ludzi ma chec na seks i nikogo nie krzywdzi?zbrodnia?seks jest dla ludzi nie dla dzieci" Zle jest to ze spłycamy sex i siebie jako istoty ludzkie .Sex to coś wiecej niż uprawianie razem ogródka przydomowego . Sex to połączenie sie wspólnych ciał i dusz .To wyraz jedności i miłości a nie czynnośc która mozna wykonać z byle kim byle gdzie aby zasokoić swoje potrzeby .

lampka wina dla niektórych to zawsze będzie jak ten ogródek .... nikt nie musi się ze mną zgadzać, dla mnie to po prostu coś więcej. :)

Gość lampka wina1111
Tak wiem moja wiara w ludzi jest zbyt duża ale mam nadziej ze dla większości to coś więcej niz przysłowiowy ogródek ..:O

bo potem porzadni faceci musza miec partnerki, ktore wczesniej obciagaly kumplom

Gość bardzo zmartwiona siostra
jasne ladna rozprawka ale nie zapominaj ze seks jest rowniez naturalna potrzeba kazdego czlowieka ktora czasami prosi sie o zaspokojenie skoro nie mam stalego partnera i nikogo z kim moge sie akurat wznosic na te wyzyny namietnosci i zespalac wspolnie dusze i ciala to nie widze przeszkod zeby ja zaspokoic z kim innym skoro mam na to chec co jest grane gimnazjum juz po lekcjach czy w zakonie siostr niepokalanek neta podlaczyli? litosci

Gość hkjjkd
hehe... banda hipokrytek tu chyba siedzi. Jakie to straszne umówić się z kolega na seks. No tragedia normalnie. Autorko idź i baw się dobrze. Krzywdy nikomu nie robisz, więc problemu większego nie ma. A skoro wzajemnie się kręcicie, to czemu nie!! :-)

Gość nie produkuj sie
tutaj kazda kobieta swiadoma swej seksualnosci to kurwa:) a wpisuja to prawiczki zaslaniajac sie kobiecymi nikami

egoistki z was. potem my musimy miec dziewczyny, ktore oddwaly sie bez milosci jak zwykle samice albo suki

hipokrytką byłabym gdybym dupczyła się z kim popadnie i dla przyjemności i z nudów i z dupy powodu a później pisała co piszę więc darujcie sobie... żenada...

dzisiaj to cud znalezc ladna dziewczyne, ktora nie spala z nikim bez milosci

Gość a masz na zdrowie tutaj
drozdzyk-raczej nikt sie nie dupczy z nudow. ale dla przyjemnosci owszem:) po to wlasnie dziecino wynaleziono seks haha

a potem sie dziwicie, ze dla porzadnych facetow moze byc co najwyzej worami na sperme :D

Gość mmmmmmumin
jakos moj facet jest porzadny a seks mamy zajebisty mimo ze mielismy przygody wczesniej-o co ci chodzi?pomarszcz freda albo idz na dziwki bo juz sperma cie w mozg gniecie

ja przed takim krokiem zwykle szacuje ryzyko zaangazowania się emocjonalnego. choć właściwie trudno to oszacować;)w każdym razie sprawa jest indywidualna, ja juz wiem, że może nie zakochuje się po tygodniu, ale przywiązuje na pewno. no, a to przeiceż jest, a potem był tylko seks....

jak mieliscie obydwoje przygody to wtedy dobrze, ale najgorzej jak kobieta miala przygody, a facet nie ma bogatej przeszlosci. to dopiero wtedy kara boza miec taka kobiete. to ponizajace :O