Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcineeeek

Narzeczona nie była dziewicą, a chce ślubu

Polecane posty

Gość Marcineeeek

Szmaciła się wcześniej z innym a teraz chce ślubu, a jak nie chcę się jeszcze na ślub zgodzić to mnie atakuje, że dla mnie liczy się tylko bzykanie. A dla kogo to ten seks się liczy? Ja się z inną wcześniej nie pieprzyłem. Wolałbym już, żeby ona mnie zdradziła, niż wcześniej spała z kimś innym. Ominie mnie duma z rozdziewiczenia własnej żony

Gość widziały gały co brały

W sumie trochę cie rozumiem - też bym nie mógł zdzierżyć ciągłego myślenia o tym, że usta mojej lubej lizały kiedyś obcego fiuta i połykały jego ejakulat :o

Gość pappi
tzreba bylo sie z nia nie wiazac jezeli przeszkadza ci fakt ze nie jest dziewica

Gość Marcineeeek
Tylko, że ją kocham i na dodatek mamy półroczne dziecko. Żyjemy na tak zwaną kocią łapę

Gość zakochana 30-latka
zgadzam się ze stwierdzeniem widziały gały co brały to po pierwsze a po drugie czy to ma jakieś znaczenie co było to było.

Gość Marcineeeek
Przeszkadza mi to, bo skakała po fiucie innego, a ja żadnej innej wcześniej nie miałem

Gość zakochana 30-latka
kawałek błony robi aż taką różnicę? nie wiedziałeś wcześniej? zastanów się co chcesz

Gość Marcineeeek
Uważam, że mąż powinien być dla kobiety pierwszym facetem w łóżku

>> kawałek błony robi aż taką różnicę? Nie chodzi o kawałek skóry, tylko o sam fakt i przeświadczenie, że usta, które całują mnie kiedyś lizały jaja obcego faceta :o

Gość do Bydlak.
popieram cie wstrzas vel szczepan vel sant vel mariachi vel opierdziane gacie vel zenon z kobylki - twoj styl jest nie do podrobienia i bardzo madrze piszesz :)

Gość kres życia...
ale wy inni jesteście

Gość zero szacunku dla niedziewic

Ej przecież to tylko kafeteria ! Tematy to prowokacje, a jeśli sa prawdziwe to są tworzone przez prymitywnych, sfrustrowanych typków, których w rzeczywistości jest naprawdę niewiele :D

No to Marcinku mam dla Ciebie złą wiadomość. Jeśli nie możesz znieść tej myśli, to zostawisz swoją dziewczynę, która się wcześniej z innym puszczała. I zostaniesz starym kawalerem. Bo wierzę, że jesteś konsekwentny. Więc nie narazisz żadnej innej kobiety na katusze, kiedy dowie się, że nie była Twoją pierwszą i że już inna "skakała po Twoim fiucie".

Gość Mr XYZ
Hehe a ja byłem dla mojej dziewczyny pierwszym :D. Ale to jest fajne uczucie :). Jestem z niej dumny :). Kiedyś miałem dziewczynę co miała przedemną innych i powiem krótko: taka nadaje się na chwile, a za żone to TYLKO dziewicę :D. Nie będziesz miał dziewicy to nie zaznasz tej przyjemności i tego uczucia co ja mam teraz :)

Romek Polański też miał dośc puszczalskich, a że o pełnoletnie dziewice teraz trudno prawie tak bardzo jak o wyluzowanego posła PiS, to poszedł po całości, zaczął umawiać się z trzynastką i przez to 3/4 życia musi spierrdalać przed władzą :o

Gość rolon
jak czytam te wypowiedzi to mam tylko jedną refleksję "banda zdziwaczałych kretynów"

Gość juliyka89
jak chcesz rozdziewiczyc zone ktora bedac twoja narzeczona czy dziewczyna urodzila dziecko???? puknij sie w leb!! zacofany prawiku. jesli uwazasz ja za ku*we to po co z nia jestes???!!!!

Gość juliyka89
a to ze spala z jakims gosciem nie znacze ze mu loda serwowala! poza tym moze byl to jej powazny zwiazek i byla zakochana wiec miala prawo bo skad niby mogla wiedziec ze tamten zwiazek nie wypali... starozytni ludzie..

Gość juliyka89
zbulwersowalam sie;) :)

Gość eksy
mam nadzieje ze to jakis zart i nie wszyscy faceci sa tak nie dojrzali

Gość eksy
dawałam dupy na dysce wszystkim i moj przyszly maz ma byc z tego dumny

Gość kasia księżniczka
jesteś żałosny człowieczku :O

Gość do Mr XYZ
popieram cie, na zone tylko dziewica do juliyka89 a jak mu robila loda? to obrzydliwe calowac w usta kobiete, ktora komus loda robila

Gość powiedziala osoba
z nickiem ksieznyczka

Gość masz puszczalska narzeczona