Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pawelekityle

Jak zaimponować 40-sto letniej Kobiecie mając 31 lat?

Polecane posty

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Otóż przez przypadek trafiłem na kafeterię i postanowiłem się tutaj ujawnić, ponieważ od pewnego czasu myślę o związku z Kobietą w wieku ok 40 lat. Może zacznę od początku. Ja mam 31 lat i od 8 lat jestem żonaty i niby wszystko jest ok, ale..... coś wygasło, coś się zepsuło, a może po prostu wdarła się rutyna. Nie chcę wnikać na tym forum, dlaczego tak jest, bo wina zawsze leży po obydwóch stronach i koniec. Natomiast zawsze podobały mi się Kobiety w wieku ok 40 lat i nie ukrywam, że od pewnego czasu marzę, żeby poznać Kobietę, mężatkę z którą mógłbym się zaprzyjaźnić. Nie interesuje mnie tylko sex, ale stworzenie dojrzałego związku opartego na zaufaniu i Przyjaźni, bez burzenia wszystkiego dookoła i bez zmieniania tego co jest. Mieszkam we Wrocławiu i niby nie brakuje tutaj miejsc, gdzie można zawrzeć znajomość, ale do tej pory mi się nie udało. Bardziej skupiałem się na internecie. Pisałem anonse! Opisywałem tylko prawdę! Odwiedziłem wiele portali, napisałem kilka anonsów i...... nic :-( Nie dostałem żadnej odpowiedzi, żadnego listu, nic :-( Dlatego mam pytanie, w jaki sposób Waszym zdaniem mogę zaimponować Kobiecie, żeby zauważyła, że nie interesuje mnie tyko sex, że mówię prawdę, że uważam iż Kobiety w tym wieku są najbardziej atrakcyjne, że nie szukam jednorazowej przygody? Może dodam, ze nie jestem potworem, jestem dosyć wysoki 185cm wzrostu, jestem zadbanym człowiekiem, dbam o higienę, więc co robię nie tak? Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!

Gość jako kobieta 40letnia
powiem ci - nie znoszę młodszych mężczyzn są dla mnie nieatrakcyjni i budzą mój śmiech jeśli nawet znajdziesz jakąś 40 to weźmie cię tylko dla seksu - niczego więcej jednak musisz trafić na kobietę, która lubi seks a po 40stce to już raczej człowiek ma inne zapatrywania na całą tę śmieszną gimnastykę w łóżku

Gość To ze kobieta ma 40 lat nie
oznacza, ze zadowoli sie ochlapami... ja jestem rozwiedziona, ale nie interesuja mnie wykradane chwile z cudzym mezem :o

Gość ewaaaap
Raczej zapomnij, że zaimponujesz. 31letni facet nie ma nic do zaofiarowania dojrzałej kobiecie. My szukamy u faceta czegoś więcej niż wzwodu w rozporku.

Gość liberal girl
weź się chłopie w garść, bo gadasz jak smarkacz, coś Ci wygasło, popsuło sie, znudziło Cię w małżeństwie :O Może spróbuj żonie zaimponować, zamiast kobiecie, która pewnie potraktuje Cię jak wibrator. Ludzie w większości to pacany jednak, które nie doceniają tego co mają, póki kopa w d.. nie dostaną Jest jedna opcja dla dojrząłego mądrego dorosłego człowieka - jesli nie kochasz już żony - odejdź od niej, nie marnuj jej życia. A później z czystym kontem układaj sobie na nowo świat. ale do tego jaja trzeba mieć :P

a po 40stce to już raczej człowiek ma inne zapatrywania na całą tę śmieszną gimnastykę w łóżku } :o

Do "ewaaaap"!!! A gdzie ja napisałem, że chodzi mi o sex? A może chodzi o to, że nie zaproponowałem pieniędzy? Bo o co jeszcze może chodzić, skoro nie mówię o seksie, a zależy mi na Przyjaźni?

Gość to ze kobieta ma 40 lat
Tu napisales ze interesuje Cie sex: "Nie interesuje mnie tylko sex, ale stworzenie dojrzałego związku opartego na zaufaniu i Przyjaźni, bez burzenia wszystkiego dookoła i bez zmieniania tego co jest" - niestety to, co proponujesz, to nie jest "dojrzaly zwiazek" a popluczyny po Twym malzenstwie :o

Gość problem w tym
ze szukasz mezatki :) jak myslisz ile mezatek mozna zrajcowac anonsem ? tylko takie co szukaja sexu gdybys byl wolny mialbys wieksze szanse 40latka chcialaby jeszcze sie "pokazac" a ty jej zapewnisz tylko ukrywanie

Gość wystarczy zobaczyć twój
nick w stylu "pawełekityle" :D dziecinada z ciebie bije

Gość Grześ26
Trochę późno ale... No więc ciepła klucha z ciebie i dupa i tyle. 0 odpowiedzialności, rujnujesz kobiecie życie która ci zaufała...i czym ty chłopie chcesz innej zaimponować opisując to co robisz.

Gość wioletta**
byla zona mojego kuzyna ma 42 lat i dwojke dzieci i zwiazala sie z chlopakiem ktory ma 21,sa juz ze soba 3 lata ,mieszkaja razem wiec wszystko jest mozliwe hehe

Gość 40-stka
a ja uwielbiam facetów 31-36 lat:-) zwłaszcza szczupłych atrakcyjnych inteligentnych blondynów... joann74.74@o2.pl

Gość jestem po 40tce
i kręcą mnie młodsi faceci , mam oczywiście męża(młodszego) ale on na długo wyjeżdża... w sumie to mam już przyjaciela internetowego ... jest jeszcze młodszy od Ciebie ... nie wiem po co to napisałam

Gość Owi
Tak samo jak młodszej. Ta strona o uwodzeniu C***omoże: www.jak-zdobyc-dziewczyne.info

Gość gość
Dziwią mnie odpowiedzi kobiet. Powiem tak ja mam 38 lat i od 17 roku życia spotykam sie z kobietami zwłaszcza mezatkami wiek 35 do 55 lat Obecnie mam 38 lat jestem zonaty mam 2 dzieci a kobiety po 40 co mam powiedziec w skrucie kobiety uwielbiaja sex. Trzeba tylko miec podejscie bo każda jest inna. Jedno co powiem to nic na siłę jak ma być to bedzie i nie ma co się jedną porażka przejmowac kobiet jest masa zawsze z jakąś się uda.... Powodzonka życzę mi się udalo już ponad 300 kobiet namówić na sex tak że sam widzisz. Tylko nie naciskaj za mocno one tego nie lubią