Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IsabeLLLLa37

Dawne miłości

Polecane posty

Gość IsabeLLLLa37

Czy macie coś takiego, że gdy teraz np. oglądacie zdjęcia, lub myślicie o kimś, kto wam sie kiedys podobal to dziwicie sie jak to mozliwe ze on sie wam podobal, bo teraz to w ogole ktos zupelnie nie w waszym typie pod wieloma wzgledami. Ja tak mam i troche mnie to martwi bo teraz mam 37 lat, jestem panną i widzę, że faceci i chłopcy, którzy mi się podobali, jak mialam 15,16,20,25,30 lat to teraz zupelnie nie w moim typie i ciagle sie dziwie ze mi sie mogli w ogole podobac. Czy też tak macie?

Gość wi_
tak, tak, tak i po stokroć jeszcze TAK :) i jeszcze jak sobie pomyślę, że gdybym związała się z tym typem to miałabym nieźle przesrane zycie :) Może nie w sensie, że psychopata albo coś, ale np. wiedzie teraz życie, które mi zupełnie nie odpowiada, wygląda obrzydliwie i jeszcze się czesze jakby miał już 70 :)

Gość IsabeLLLLa37
Właśnie też tak mam i kiedyś miałam taka sytuacje ze zakochalam sie w chlopaku ktory na poczatku w ogole nie robil na mnie wrazenia bo nie w moim typie wyglad i charakter ogolnie, znalismy sie 3 lata i tak coraz bardziej mi sie podobal jednak i uwazalam ze moze jednak jest fajny a w koncu sie zakochalam. Tak tez ktos mial?