Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady take me on 8203

chłopak który zjada ostatniego cukierka nie jest prawdziwym facetem

Polecane posty

mój chłopak zachował się jak...brak mi słów. byłam wczoraj strasznie głodna, potrzebowałam cukru, spytałam go czy nie ma czegoś słodkiego przy sobie a on wsadził reke w kieszeń i powiedział że nic nie czuje... dzisiaj rano przeszukałam jego kurtkę i znalazłam w niej cukierka :/ co za pies ogrodnika...albo ma kochankę ;/

Gość 2/10 na zachętę
:classic_cool:

no może to banal , ale to niefajne uczucie że chłopak nie mógł mi dać głupiego cukierka a ja mogłam dostać ataku hipoglikemii :/ dobrze że kupiłam sobie batona w kiosku.

Gość wi_
ma kochankę jak nic. Trzymał dla niej tego cukierka. Spotkał się z nią, ale ona powiedziała, że się odchudza dlatego nadal go później miał w kieszeni i planował Ci dać przy następnym ataku. Nie miej do niego zalu. Chciał Ci dać, ale obowiązuje kolejka

chodziło mi bardziej o to że skoro ma cukierka a nie pamiętał o tym to może ktoś mu go tam wsadził ? np. jakaś laska :/ albo poczęstowała go cukierkiem a on go sobie trzyma na pamiątke :/

Gość wi_
dokładnie!! ja np. zawsze facetom, którzy mi się podobają pcham cukierki do kieszeni. To taka staropolska tradycja - Jeśli jest wart gierek, wciśnij mu cukierek" czy jakoś tak. A fececi w tej sytuacji pchajją laskom batony. Zawsze tak było

dziubekkkk a jakbyś się vczuła jkakby Cie chlopak okłamał w takim drobiazgu ? to pewnie by też nie żałował sobie większych kłamstw :/

Gość
dziubekk ma wieksze problemy, dziubekk caly dzien stroi powazna mine, to zajmuje duzo czasu i uwagi :classic_cool: tak, zgadzam sie, to staropolska tradycja, nie przejmuj sie, to o niczym nie swiadczy. tak samo jak bigos na siweta, tak i cukierek do kieszeni, nie martw sie❤️ :classic_cool:

naprawdę jest taki zwyczaj z cukierkiem i batonem?! w sumie ładny wierszyk...ale to znaczy że on się komuś podoba? to jakieś zaklęcie? a może poszedł w halloweeen zbierać cukierki ? ;/ tak teraz skumałam że w sobote i niedziele był "zajęty"

Gość marki
jest ten zwyczaj ,przetrwł ,chociaz jest maló znany ,ale pchaja dziewczyny cukierki ,a chłopaki sie odwzajemnija batonami

Gość
tak, ale batony chlopakow koniecznie musza byc oblane biala czekolada :classic_cool:

mój chłopak nigdy mi nie dał batona :/ nawet ten co go w kiosku kupilam to był z moich pieniedzy :/ super... co mam zrobić z tym cukierkiem? wyjąć z jego kieszeni i wywalić (może zrobi mi awanture i wtedy to pewne że kogoś ma) albo spytać go ?

Gość wi_
dziewczyno! opamiętaj się - nic już się nie da robić! Jesli Twój chłopak nigdy nie pchał Ci batona to znaczy, że nic do Ciebie nie czuje!!!

a co znaczy pchać batona? i po co go pchać jak można go zjeść?!