Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietą jestem 25

z przykrością dochodze do wniosku, iż nasze społeczeństwo

Polecane posty

Gość kobietą jestem 25

pozbawione jest prawdziwych mężczyzn. Dość już mam tych facetów w stylu macho, co im jedno w glowie. Faceta normalnego na gwałt potrzebuje. Który da mi dożywotnią miłość, otoczy opieką i stworzy ze mną SZCZĘSLIWĄ rodzinę !! Chcialam tylko wyrazic swój żal i tęsknote za takowym facetem :( a teraz ide na łowy....

Gość fsvfvsf
"otoczy opieką" Rozumiem że partnerskie układy cie nie interesują ?

Gość kobietą jestem 25
oj dlaczego tak mało jest facetów z ktorymi mozna pogodac tak od serca, którzy zrozumią, pocieszą... Ktorzy potrafią patrzeć nie tylko na cycki i pupe ale potrafią też spojrzeć głęboko w oczy :( tak mi przykro ze takich facetów nie moge spotkac :( jestem taka smutna tak bardzo chcialabym poznac normalnego czlowieka

Gość Takowy facet
tu jestem Skarbie... nie musisz wychodzić na ten ziąb aby mnie znaleźć :)

Gość zaniepo koj
dlaczego tak mało jest kobiet dla których facet nie musi byc twardzielem ? :-O

Gość FACECI NIE ZROZUMIĄ
ewentualnie zrozumieją pomijając ten smutny błąd orotgraficzny, który wynika z niedostatku lektur, pomyśl może najpierw, co Ty masz do zaoferowania ?

Gość zakochanaaaaa
moj taki wl;asnie jest i za to kocham go bezgranicznie:)

Gość kobietą jestem 25
a ty kim jesteś poprzedniku ażeby mnie pouczać.. ? Jeśli nie potrafisz odnalesc sensu mej wypowiedzi to przykro mi bardzo :( Ja oferuje całą siebie.. trzeba tylko dać mi szanse aby mnie poznać.

Do --> kobietą jestem 25 A możesz podać definicję normalnego faceta? Sądząc z Twoich wypowiedzi szukasz księcia lub kogoś z tej beczki... A tak na marginesie to facetom nie jest tylko JEDNO w głowie, a pięcioraczki ;P

Gość kobietą jestem 25
Od razu mówie ze złą kobietą nie jestem :) moze tylko troszkę zaniedbaną ... z powodu braku faceta;)

Gość Takowy facet
No to daję ci szansę poznać mnie i chciałbym poznać ciebie/

Gość kobietą jestem 25
juz podaję definicję : NORMALNY FACET - człowiek, płci męskiej, reprezentujący sobą jakieś wartości, mający cel w życiu- którym najczęściej jest posiadanie żony i dzieci. Trwale dąży do tego celu, a poprzez poznanie odpowiedniej kobiety potrafi ten cel osiągnąć. To człowiek bardzo ambitny, mądry , silny a zarazem wrażliwy i ciepły. Kocha tylko i wyłącznie swoją wybrankę i nie ogląda sie za innymi :) Strzeże rodziny jak lew. To także człowiek potrzebujący miłosci, ciepła i zrozumienia ze strony swojej żony :) Wierny jak pies. Trwale czuwający u boku swej pani :)

No i miałem rację, że szukasz albo bohatera Harlequina, lub księcia z bajki. Ale szukaj wytrwale. Może znajdziesz... Życzę powodzenia... 🌼 Ja, narazie bezskutecznie, szukam kobiety, która nie bedzie faceta przeliczała na gotówkę. Może kiedyś znajdę... Narazie jeszcze takiej nie spotkałem...

Gość smótny błont ortograwiczny
:classic_cool: