Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jullila

Ile kobiet żle przychodzi ciaże?

Polecane posty

Jestem w 13 tyg. ciąży i od poczatku żle ją przechodzę. Przeszło miesiąc męczyły mnie wymioty, teraz trochę się wyciszyły, ale zupełnie nie mam siły... Jak gdzieś wyjdę i za dużo chodzę to robi mi się słabo.

Ja zupełnbie nie jestem w stanie funkcjonować. Przerwałam kurs na prawo jazdy, rzadko wychodzę gdzieś bo nie mam siły....

Gość chybamamszczescie
jestem w 31 tygodniu, do tej pory nie miałam nawet jednego objawu ciążowego, życzę tego wszystkim

jullila do okolo 15 tygodnia wiekszosc kobiet ma wymioty i zle sie czuje:) ja tez myslalam ze zle przechodze ciaze bo wymiotowalam 24 h i do tego schudlam, ale jak mdlosci i wymioty przeszly to czuje sie swietnie....czasami sie zapominam ze jestem w ciazy:)

Chciałabym też móc zapomnieć że jestem w ciązy i wrócić do życia (normalnego). Wiekszość kobiet w moim otoczeniu dobrze przechodziła ciąże i nie rozumie, że można się czuć fatalnie. Mówia mi : "Weź się do życia, nie jedna w ciaży i normalnie pracują". Tylko żeby to qrwa ode mnie zależało jak się czuje

Gość może masz anemię

ja jestem w 20 tyg ciazy i na poczatku do prawie 3 mies. zle sie czułam :( a teraz jest oki :)

jullila mnie tez sie dzwili ze zle sie czuje w ciazy i czasami bylo mi ciezko zwlec sie z lozka....i jak raz ktos mi powiedzial ze ja tez bylam w ciazy i nie stekalam jak ty to odrazu powiedzialam, ze jak cos ci sie nie podoba to wiecej nie przychodz do mnie i tyle...

Gość 21 21 21 21
ja jestem w 21 tyg. i też przechodzę nieciekawie ale od strony psychicznej :( czuję sie ciężka brzydka ciągle brudna eh coś strasznego :( nie ważne że dopiero co wyszłam od kosmetyczki czy od fryzjera ciągle jest coś nie tak :( a tu ciągle jakieś imprezy rodzinne urodziny imieniny wesela obiadki kuzwa masakra akurat teraz wszyscy chcą się spotykać :( jedyne pocieszenie to te małe kopniaczki w brzuszku one sprawiają że jest lepiej

hm.. pytasz ile kobiet....? u mnie w pracy jestem siódmą ciężarną ale pierwszą która od 5 tc jest na zwolnieniu z powodu wymiotów, zawrotów głowy i wogóle złego stanu.. reguły nie ma.. ja wiem że u mnie tak jest bo i moja mama tak przechodziła 3 ciaze i moja siostra też.. wiec u nas to chyba genetyczne.. ale na zrozumienie w pracy liczyc nie moge bo pozostałe 6 ciezarnych siedzi i pracuje.. te wszystkie dolegliwości miną nie martw się.. ja jestem w 12tc i czekam niecierpliwie aż będę mogła spokojnie coś zjeść albo gdzieś wyjść..