Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I super star

bardzo prosze o pomoc

Polecane posty

Gość I super star

Jestem w drugiej gimnazjum od 4 miesiecy chodze z pewnym chlopakiem, przystojny, odbrze sie uczy, wedlu nauczycieli grzeczny, jest pomocny itp. bardzo sie lubimy i wogole, od ok. miesiaca podrywa mnie taki kolez, brzydki, gruby, dobrze sie uczy, mowi mi sie ladnie wygladam, smieje sie do mnie, probuje mi zainponowac jak dac mu do zrozumienia ze nie chce z nim chodzic?

Gość I super star

Gość I super star
uczy sie dobrze miał średnia 5.7 (moj chlopak) ten drugi cos ok. 5 nie wiem nawet ... odpoiwe ktos?

Gość I super star
Mam nie wiem o co ci chodzi? ja pytam jak mu powiedziec raz na zawsze zeby sie odczepil ode mnie zeby nie bylo mu zbyt smutno

Gość I super star
Mówiłam psss... sreszta on widzi ze kogos mam, chodzimy do jenej klasy, przesylamy sobie caluski na lekcji trudno niezauwazyc poprostu on sie ludzi nie wiem na co, mial juz jedna dziewczyne ale zerwala z nim poprostu jest brzydki i tyle..

oo matkoo to juz problem jego jesli wie, ze kogos masz a i tak wg Ciebie zarywa, moze Cie lubi a Ty to zle inmterpretujesz?:D dupy nie zawracaj glupotami, wez sie lepiej za odrabianie lekcji