Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

czy seks analny az tak bardzo boli?

Polecane posty

Dzisiaj moj chlopak zaproponowal mi zebysmy sprobowali seksu analnego.. W zwiazku z tym mam pytanie czy to prawda ze jest bardzo bolesny? Poprosze rowniez o opinie Panie ktore uprawialy taki seks oraz Panow ktorzy kochali sie tak ze swoimi kobietami i jakie byly ich reakcje? pozdrawiam :)

Gość studentka2008
mnie bolał

Kochanie, jeżeli dobrze nawilżysz sobie wejście do pupy a twój chłopak będzie w ciebie wchodził powolutku to wcale nie będzie bolało. W trakcie masuj sobie łechtaczkę lub niech robi to ręką twój chłopak.

Gość na początku bolało
potem juz nie ale jak dla mnie to nie mój rodzaj seksu, owszem można czasem sobie urozmaicić seks, seksem analnym, ale jak mój m chciał codziennie to powiedziałam dosyć i wogule już teraz nie dostaje, dałam mu palec a on wziął cała rękę, poza tym każdy lubi co innego, może i tobie sie spodoba

No wlasnie widzialam pelno lubrykantow na allegr, nawet w sumie taki durex play :) I macie racje, uprawianie takiego rodzaju seksu codziienie to przesada :) Jesli nawet czasmai sie zalatwiam to "jest mi trudno" i boli tak wiec codziennie nie znioslabym A wlasnie..To prawda ze moze wypasc odbyt? cos o tym slyszalam

Blueska21, odbyt może wypaść jeżeli uprawia się seks analny bardzo często (codziennie) i jeżeli twój partner jest brutalny (tzn. porusza się szybko w twojej pupie).

A skąd wiesz, że to o twój tyłek chodzi? Może twój lluby chce grać Bożenke? Przynieś największe dildo jakie zdołasz kupić, powiedz koledze, skoro chciał sesku analnego, niech sie odwróci i stanie w rozkroku i wymachooj tym dildosem jak batutą. Zobacz jak zareaguje.

Jeżeli twój partner będzie delikatny i jeżeli nie będziecie robić tego często, to zawsze wszystko będzie dobrze.

Gość masz 21 lat i juz chcesz anal
probowac? nie za wczesnie? nie jestes za mloda na to?

Komediant dzieki :) Mam 23 lata, nick wymylilam 2 lata wczesniej :) Mysle ze to jest wystarczajacy wiek na takie cos

Gość 23 lata ok
bo 21 to za malo na anal

Gość a jak kupe wyciagnieP
hehehe ja Z Moja tego nie probuje ... nie chce jej uszkodzic to za delikatne miejsce nie bede jej meczyl

Gość daiAnka
należy tu teraz zadać pytanie, czy taki mocno używany odbyt będzie się jeszcze do czegoś nadawał :-o Po długiej karierze, czyli kilkuletnim pruciu w anala zaganiaczem, może nie wrócić do poprzedniego kształtu, a nawet wypaść na zewnątrz 😭 Skutki mogą być opłakane. Rozerwane dupsko, stolec wychodzący z tyłka gdy tylko tego będzie chciał. Zastanów się czy Ty tego chcesz kobieto. Jeszcze jest dla Ciebie szansa, żeby nie mieć wiadra z dupy. Pozdrawiam

Gość larena
ci co pisza ze pozniej sie robi w gacie czy inne glupoty to nie maja pojecie o analu!ja robie to czesto ,nawet fisting analny i nic nie boli ani nie sram w gacie:)trzeba poprostu duzo nawilzacza i na poczatek delikatnie to robic:)

Gość anus do srania jest a nie
prawda

Gość mnie to nie
bolało aż tak bardzo, ale tez nie sprawiało przyjemności, ale nie polecam

Gość a w jakim wieku anala
sprobowalyscie?

Gość larena
ja juz nie pamietam ale wiem ze bylo to dawno:)ale na poczatek tylko paluszki

Gość nastolatki uprawiajace anal
to patologia

ja uprawialam analny jak mialam 18 - straszne nie? i oralny tez wyobraz sobie.. ja pierdziele i co teraz? buhahahahaha

ja mialam 18 jak go uprawialam - straaaszne a nawet oralny w tym wieku.. muhehehehe przerazajace wrecz i niedopuszczalne :P

Gość upupupuppupuuu

Gość do Husky
za mloda bylas na anal :O

Gość a co ma wiek do tego
ja pierdole jakiś ciemnogród 21 lat to za mało a 23 to już akurat jakaś bariera wiekowa??? żałosne jeżeli jest się z kim kogo się kocha to mogą robić co chcą a nie patrzyć na to ze " o nie możemy bo mam lat 21 za 2 lata kochanie" masakra.