Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MARZENA007

SZOKUJACY DIALOG W ROSSMANNIE

Polecane posty

Witam serdecznie wszystkich na forum :):):) Jestem czasta klientka placowki na Wojska Polskiego w Slupsku.bardzo lubie sklepy tej marki ..... Jakis czas temu bylalam na zakupach i dziwnym trafem bylam swiadkiem bardzo ciekawej rozmowy mianowicie: Pani w czerwonym fartuchu krotko scieta szczupla i wysoka w rudych wloskach (wygladala raczej na kierownika) dyskutowala na sali sprzedazy ze swoja znajoma, nieswiadoma, ze za regalem stalam ja. Kolezanka pytala sie jej czy przyjmie ja do pracy a Pani w czerwonym fartuchu ... DLA MNIE NIE JEST PRBLEMEM ZWOLNIC PRACOWNIKA I PRZYJAC CIEBIE .... masakra jak tak moze byc kierowniczka mowi takie rzeczy... byalam w szoku to co uslyszalam .... jak ona traktuje swoich pracownikow... czy nikt tego nie kontroluje .... bardzo "patowa" sytuacja troszeczke zawiodlam sie na tym sklepie i niewiem czy kiedykolwiek moja noga tam stanie Ludzie co wy o tym myslicie..... co by pomyslal pracownik gdyby o ty wiedzial mam nadzieje ze forum to przeczyta i wiekszosc ludzi sie dowie....

Gość Fascynujący temat
chyba go przeczytam cały

Gość podejrzewamże to częsta
praktyka w różnych firmach!!!!podobne rozmowy są czesto,znajomek znajomkowi załatwia pracę,jak ma możliwości...i to na poważnieszych stanowiskach i za inne pieniądze,cóż taka polska...

Gość a co to zanczy patowa
????? pls,naparwde nie weim

Gość -------------
naglosnij sprawe w mediach :D

"patowa" taka bez wyjscia ludzie jaka franczyza????? chodzi mi o to ze jaja sie dzieja a czlowiek odruchowo slucha takich wypowiedzi..... dla mnie to sa jajca naprawde ....

wasze wypowiedzi tzn co nie ktorych sa bardzo irytujace .... typu zawsze tak jest bylo i bedzie....\ kwestia jest inna....niechodzi o to ze kazdy kazdemu zalatwia robote i takie tam POWTARZAM WYPOWEDZ?: DLA MNIE NIE PROBLEM ZWOLNIC JEDNEGO Z PRACOWNIKOW I PRZYJAC CIEBIE NA JEGO MIEJSCE"" ROSSMAN W SLUPSKU RZADZI NA WOJSKA POLSKIEGO, RUDA KIEROWNICZKA TEZ..... DAWNO BYL JUZ TAKA PIZD...E ZWOLNIL NIEPOJETE..... O TAKICH TEMATACH ROZMAWIAC NA SKLEPIE