Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiśniowa. bułeczka

Czy oddzwonić do niego ? Czy czekać aż zadzwoni ponownie?

Polecane posty

Gość wiśniowa. bułeczka

Słuchajcie wczoraj zadzwoniłam do faceta z którym się spotykam ( na razie nie zobowiązująco) bo chciałam go zaprosić do siebie do domu na imprezę. Zazdzwoniłam dwa razy- nie odebrał. Oddzwonił dziś rano- tym razem niestety ja nie odebrałam- ale nie przez złośliwość, tylko byłam w sklepie z głośno grającą muzyką i nie usłyszałam dzwonka. No i teraz mam dylemat- czy oddzwonić do niego, czy czekać aż on sam zadzwoni ponownie ? Jak sądzicie?

Gość wiśniowa. bułeczka
nawet jak już dziś oddzwaniał ?

Gość frgsdfgsdfgdsfg
on powinien jeszcze raz zadzwonic

Spójrz na sytuację z tej strony, to Ty dzwoniłaś do Niego pierwsza. Nie mógł odebrać, ale zrobił krok i oddzwonił. Zważając na to, że to Ty miałaś interes do Niego powinnaś oddzwonić, a nie czekać aż zadzwoni drugi raz. Rzuć z uśmiechem na dzień dobry:"Cześć X:) Dzwonimy do siebie i coś nie możemy siebie złapać. Dzwonię do Ciebie bo..." i mówisz;)

Gość wisniowa.bułeczka
Hmm, no to już nic nie rozumiem. Nie chcę wyjść na taką co się narzuca.

Przecież nie odebrałaś jak dzwonił? To jak masz się narzucać... On zrobił ruch oddzwaniając, teraz ruch należy do Ciebie. On może stwierdzić to samo: "Nie chcę się narzucać, skoro zadzwoniłem, to pewnie oddzwoni jak będzie mogła":P

Gość jja pierdolee
nie macie innych problemow ? przeciez z was sa jakies mentalne dzieci a zarzucacie facetom niedojzalosc...

Gość wiśniowa. bułeczka
idąc za Waszymi radami oodzwoniłam i chyba ma wyłaczony telefon, bo odzywa sie "abonent czasowo niedostępny". No to nie wiem oddzwonić jutro, czy czekać aż sam się odezwie?

Gość wiśniowa. bułeczka
Dzis oddzwoniłam ponownie, tym razem tel. był włączony ale nie odbierał. Jak mi radzicie- zadzwonić za jakiś czas, czy czekać aż on oddzwoni ?

Kur** w czym ty widzisz problem??? Napisz sms-a i po sprawie. Jak odczyta to albo oddzwoni,albo odpisze.

Gość red vivi
jak nie odbiera, to sms-a też nie odczyta. Ja bym trochę zaczekała i ew. zadzwoniła ponownie.

Gość dsfsfsds
kurwa mać ! wyślij do niego sms-a z zaproszeniem i po sprawie ! czy to takie trudne ?!

Pojedź do niego do domu z wypisanym zaproszeniem na impreze... Jak nie odbiera to może napisz mu smsa? I napisz, że zadzwonisz np. o 20 i czy będzie miał wtedy czas żeby pogadać. Ej no ale to sie nadaje do bravo girl...

Gość niemkopolka :p
sluchajcie poznalam takieeeeego ale to takieeeeeeego przystojnego faceta wczoraj :D jest wlochem wysoki , opalony piekny glos tak wspanialay ze klekajcie narody :D na koniec powiedzial ze jestem bardzo mila i chcialby sie ze mna jeszcze spotkac po czym wymienilismy si enumerami i dzis nie zadzwonil ...a tak bym chciala :( kurde nie chce sie narzucac i robic pierwszego kroku a zalezy mi masakralnie :D pomozcie... zadzwonic jednak pierwsza?

Czekaj aż on zadzwoni ;) Ile ma lat? Gdzie go poznałaś?:D