Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokosowaa

jakie tabletki na odchudzanie?????

Polecane posty

Gość Kokosowaa

mam 164cm i waże 56kg ;/ uwazam sie za gruba i chcialabym wyprobowac jakis tabletek odchudzajacych ale nie wiem jakie sa dobre .. moze cos polecicie??? ps. darujcie sobie wredne komentarze

Gość Kokosowaa
nikt sie nie wypowie ??? :(

Gość mordi
Tak sie składa,że o odchudzaniu trochę wiem ;) tabletki hmmm chcesz sobie zniszczyć żołądek proszę bardzo potem będą wrzody(nieciekawa sprawa) i rożne inne powikłania do tego po ich odstawienieniu dostaniesz efektu yoyo i co za tym idzie styjesz jeszcze bardziej.Każde tabletki na odchudzanie powodują to,że nieodczuwasz głodu,ale co z tegoooo.Przy odchudzaniu się priorytetem jest sprawienie,że twoj żołądek skurczy się trochę to jest prawidłwy cel do osiągniecia.Uwierz w to czy nie ale ja schudłem 24kg w ciągu 9 miesięcy,ale pod opieką lekarza dietetyka dodam,że nie mam żadnej obwisłej skury na ciele ponieważ jestem młody i w czasie kuracji regolarnie chodziłem na siłownie.Ludzie już tak po 30stce z sporą nadwagą mają już problem z skurczeniem się skory po odchudzeniu(ja mam obecnie 23lata) i niestety potrzebny jest zabieg hirurgiczny.Po piersze ogranicz potrawy smażone(z regoły tłuste) jedz wiecej surowych warzyw i owocow(poprawa przemiany materii)jedz czesciej ale w małych ilosciach czyli np.5 posiłkow dziennie.ogranicz spożywania wolowiny jedz np szyneczke z indyka i gotowane mieso kurczaka,ogranicz o 60% sporzywanie cukru nieodstawiaj go całkowicie bo z czasem skonczy co sie dla ciebie szpitalem.Pij więcej płynow i weliminuj napoje gazowane(pobudzają apetyt) najlepsza woda niegazowana.Teraz najważniejsze oprocz tego co powyzej musisz zacząc uprawiac sport przeznacz na to 2h 3 razy w tygodniu najlepiej rob brzuszki(ostrzegam na początku bedzie bolało) to by było na tyle co do fachowej porady to idz do dietetyka.Moja osobista uwaga to udaj sie tez to psychologa(wcale to nie jest teraz moja złosliwość) masz odpowiednią wage co do wzrostu jesli uwage zwrocila ci jakas kolezanka lub sie ktos z ciebie nabija jest to tylko złosliwość tej osoby i poprostu ją olej zastanow sie jezeli doprowadzisz sie do niedowagi bedzie to w przyszłosci skutkowało chorobami i nieciekawymi powikłaniami(cera,zęby,ogolne zle samopoczucie,zawroty glowy,utrata rownowagi itd) no i pozyjesz duzo krocej zastanow sie racjonalnie przed podjeciem tej decyzji bo skutki beda nieciekawe.

Gość do autorki topiku...
kobieto/babo w dodatku gupia, masz wzorcową wagę ciała i nie zawracaj przysłowiowej dópy. Tu masz cyt. z t. "Chudnij bez wyrzeczeń" z internetu z "vademecum-jak żyć": Chudnij bez wyrzeczeń Waga zależy od wzrostu, budowy, wieku i trybu życia każdego z nas. Zależność od wzrostu charakteryzuje Wskaźnik Masy Ciała (WMC), bardzo przydatny do szybkiego określenia, czy i jaką mamy nadwagę. Każdy może wyliczyć własny WMC, dzieląc dwukrotnie liczbę kilogramów swojej wagi przez wzrost, wyrażony w metrach. Jeśli na przykład ważę 79 kilogramów i mam 1,80 metra wzrostu , dzielę 79 przez 1,80 i otrzymuję liczbę 43,9. Wynik, czyli owe 43,9, dzielę raz jeszcze przez 1,80 - otrzymuję liczbę 24,5. Mój Wskaźnik Masy Ciała wynosi 24,5. Każdy, kto ma WMC wyższy niż 25, powinien zadbać o zmniejszenie wagi. Waga w granicach wskaźnika 18-25 jest uznana za prawidłową. Gdy wskaźnik kształtuje się w granicach 25-30 - mówimy o nadwadze. Powyżej 30 - o otyłości. Wskaźnik w szybki, ale uproszczony sposób określa, czy nasza waga jest prawidłowa czy nie. Ściślejsze wyliczenie idealnej wagi ciała wymaga uważnego rozpatrzenia wielu innych czynników: wieku, uwarunkowań genetycznych, poziomu codziennej aktywności. kuyre Amerykańskie ministerstwo zdrowia uznało, że osoby poniżej 35 roku życia powinny uzyskać wskaźnik 19-25, starsze - 21-27. Niedowaga może być równie niebezpieczna dla zdrowia jak nadwaga. Według norm Światowej Organizacji Zdrowia wartości WMC poniżej 18,0 są nieprawidłowe.

Gość Zespół Pataua
Jak chce to niech sie odchudza, w koncu selekcja naturalna w jakis sposob musi dzialac może zadziała i w tym wypadku.

Gość alibabka*****
jedna tu ci napisała ze jestes "GUPIA" no sorry chyba sama jest nie najmądrzejsza gupia jest i tyle, albo moze GŁUPIA!!! poza tym moze i masz wzorcowa wage, ale to nie zawsze od wagi zalezy.ja tez mam worcową wage , a nawet w tej dolenej granicy i co z tego, jak mam buły i grube nogi. to o takie odchudzanie pewnie ci chdzi bo mnie na przykład tylko o takie , w dupie mam ile waze, tylko jaki mam obwód a ten raczej nie jest w normie.

Gość gość
do autorki wątku. szczerze polecam Ci suplement slimcea. Pamiętaj tylko że jest uzupełnieniem Twojej DIETY. jako dodatek działa bardzo dobrze. Waga zaczyna spadać już w 2 miesiącu stosowania, wcześniej świetnie hamuje chęci do podjadania,.

Gość ChoraZmora
Też brałam slimcea, ale nie tylko do diety, ale też ćwiczeń. Waga nie spadała od 2 miesiąca, tylko od 2 tygodnia. Bardzo skuteczny specyfik, spróbuj.

Gość gość
Osobiście nigdy nie wierzyłam w wszelkiego radzaju suplementu na odchudzanie, szczególnie nieraz czytająć informacje w sieci na temat podtruć nimi lub poprostu o tym że nie działają, przełamałam się spróbowałam jednego i strasznie żałowałam bo okazał się totalną klapą, nie będe uprawiała czarnego PR firmie bo zaraz mnie ktoś zaatakuję, wspomnie tylko że jest w dalej w sprzedaży, mam nadzieję że nigdy żadna z was na niego nie trafi. Od tamtego czasu nie stsowałam żadnego poprostu się ich bałam, lecz wszystko odmieniło się po tym jak siostra zamówiła slimcea, i okazała się na nią skuteczna, poszperałam , poszukałam, poczytałam i rzeczywiście naturalny skład, podany na stronie, sporo pozytywów, siostra schudła dzięki niej 11 kilogramów, kurczę postanowiłam przetestować na sobię, w moim przypadku to był strzał w dziesiątke, przyśpieszony metabolizm oraz obniżone łaknienie dzięki któremu mogłam trzymać się diety, dodatkowo dorzuciłam do tego ruch, 3 miesiące kuracji strzeliły bardzo szybko, wchodzę na wage a tam 10 kilogramów mniej. Nie uwierzycie jaki banan pojawi mi się na buzi z zadowolenia. Każdej zycze takich sukcesów w odchudzaniu, nie ważne czy posłuchacie mojej rady co do suplementu, bylebyście trafiły na skuteczny :)

Gość gość
Osobiście nigdy nie wierzyłam w wszelkiego radzaju suplementu na odchudzanie, szczególnie nieraz czytająć informacje w sieci na temat podtruć nimi lub poprostu o tym że nie działają, przełamałam się spróbowałam jednego i strasznie żałowałam bo okazał się totalną klapą, nie będe uprawiała czarnego PR firmie bo zaraz mnie ktoś zaatakuję, wspomnie tylko że jest w dalej w sprzedaży, mam nadzieję że nigdy żadna z was na niego nie trafi. Od tamtego czasu nie stsowałam żadnego poprostu się ich bałam, lecz wszystko odmieniło się po tym jak siostra zamówiła slimcea, i okazała się na nią skuteczna, poszperałam , poszukałam, poczytałam i rzeczywiście naturalny skład, podany na stronie, sporo pozytywów, siostra schudła dzięki niej 11 kilogramów, kurczę postanowiłam przetestować na sobię, w moim przypadku to był strzał w dziesiątke, przyśpieszony metabolizm oraz obniżone łaknienie dzięki któremu mogłam trzymać się diety, dodatkowo dorzuciłam do tego ruch, 3 miesiące kuracji strzeliły bardzo szybko, wchodzę na wage a tam 10 kilogramów mniej. Nie uwierzycie jaki banan pojawi mi się na buzi z zadowolenia. Każdej zycze takich sukcesów w odchudzaniu, nie ważne czy posłuchacie mojej rady co do suplementu, bylebyście trafiły na skuteczny :)

Gość gość
on nowego roku jestem na tabletkach Slimcea. Mimo że stosuje je nie całe 2 tygodnie odczuwam już hamowanie łaknienia. Organizm alarmuje głodem tylko jeśli faktycznie tego wymaga, dlatego jem tyle ile trzeba. Nie ma problemów z podjadaniem nawet dla łakomczuchów. Jak na razie zapowiada się bardzo ciekawie.