Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cholerka...

jaki tu spokój na na na... czy jakos tak to było... kontynuacja

Polecane posty

Gość
cholerka🖐️ Leniwiec, o co kaman z tymi czarnymi obludnymi? Ja nie w temacie, nie zagladalam na tamten top. Cos ktos odpieprzyl czy co?

leniwcu w takim razie mial zajebiscie udany sex :D przeciez sam mówił, ze nie tzreba go w tym temacie podszkalać :classic_cool: zdzirka jak w pracy..? Dzieci daja Ci zyć.../ :)

Gość
cholerka dziekuje, jest ok, daja zyc:D dyscyplina i musztra sie sprawdzily :classic_cool::D

Gość
przedpoludniami, bo potem pracuje;) Mloda w zasadzie zdrowa, dzisiaj ranpo cos mi smarkala wiec ja poobserwuje. Ale tran dziala cuda, ani razu nie zachorowala jeszcze jakos powaznie (odpukac!!):) A jak Twoje zbóje? Zdrowe? Maly juz w przedszkolu czy dalej w domu??

Zdzira....zgodnie z zasadą "nie ruszać goowna bo będzie śmierdziało" ja nie chcę już o tym pisać :O Szkoda słów....niestety dopiero dziś to stwierdziłam :O

Gość
aha, ok, w takim razie nie wnikam. a zasada calkiem sluszna:)

Gość
oł noł, przyyykro mi:( na pocieszenie napisze, ze w nast roku bedzie lepiej, ten pierwszy zawsze jest najgorszy:( trzymam kciuki za wasze zdrowko.

Leniwiec jest nam przykro :-O że nas zostawiłas

" u was nie byłam mile widziana-czego można się było wczoraj dowiedzieć " No cóż , obrażasz mnie tym stwierdzeniem bo ani ja ani Setunia itp. nikt ci tego nie dał do zrozumienia :-O Nara

rany, co to za kłótnie na moim topie wykorzytsuje moja władze :classic_cool: ;) leniwcu o co kaman, bo jestes taka tajemnicza :P

cholerka....później nabazgram @ ok? rewq---to nie chodzi o Ciebie.... niestety....nie mogę przytoczyć tekstu bo został usunięty z waszego topicu :O

leniwcu ok :) Spokojnie moje dzieci :classic_cool: Jak mówią teletubisie "tulimyyy" i juz jest wszystko dobzre ;) U was też jest tak zimno..?:O