Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cholerka...

jaki tu spokój na na na... czy jakos tak to było... kontynuacja

Polecane posty

no co wesołym nie można być? :P pomijając brak pracy to u mnie wszystko idzie idealnie ;)

levi no oczywiście, ze mozna :D Ale taki użmiech od rana :D musi być jakis konkretny powód :D Jak ja nie chce zimy 😭 Chcę wiosne 😭

Leniwiec tekst zostal usuniety bo zostal napisany przez hjakas wredna pomarancze, ktorej nic do tego topicku i do tego kto na nim przebywa nie mozna dac sie sprowokowac takim trollom , bo to dla nich pozywka!

Leniwiec tekst zostal usuniety bo zostal napisany przez hjakas wredna pomarancze, ktorej nic do tego topicku i do tego kto na nim przebywa nie mozna dac sie sprowokowac takim trollom , bo to dla nich pozywka!

dziękuje nie skorzystam tym bardziej że ODESZŁAŚ bez slowa :-O mogłaś tam nam coś napisać a olałaś :-) bez odbioru ps. TUTAJ tez mogą się pojawić pomarancze - jak jestes taka przewrazliwiona to współczuje .

kasujesz ludziom topiki , odchodzisz bez słowa z innych ( a ludzie cie tam lubili ) :-O no comments

Leniwiec Twoje odejscie dla mnie oznacza, ze polaczylas ten tekst z kims kto pisze na tamtym topicu

---------------------------------------------------------------------------------------

ale nastukaliście juz stron:Dnie nadążąm. przeniesli mnie do innego działu i mam taką k.... kierowniczkę że nie mam czasu na kafe😭

ona mnie stresuje już samym wyglądem :classic_cool:

Mawronka ostatnio to mnie molestuje a nie siedzi kafe :P a planuje jechać do niej w ferie i coraz bardziej jest to prawdopodobne że mi się uda wtedy do niej pojechać :)