Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam zrobić jest buuuu

pomocy

Polecane posty

byłam w sobotę z chłopakiem jego kolega i kuzynem na imprezie i tam była taka dziewczyna która podobała sie jego kuzynowi i mój chłopak podszedł do niej i powiedział jej ze podoba się Bartkowi ale potem zobaczyłam jak mój chłopak zamiast przy mnie tańczy przy niej pozatym cały czas sie patrzył na nia strasznie mnie to zabolało wtedy strasznie sie pokłóciliśmy ale doszło do zgody nie moge powiedziec że się nie stara bo się stara ale ta mysl mnie bardzo boli może juz mu się nie podobam chociaż myślę że ładnie sie ubieram i na imprezie wyglądałąm fajnie... to boli kiedy własny chłopak patrzy na inna... powiedzcie jak powinnam postąpić... bo ja po prostu nie mam sie do kogo zwrócić :(

ale między mna i moim chłopakiem??

tak był z nim

Gość niezła sucz
masz 14 lat? 15?? czy 16? :/

dlaczego??

ja mam 19 a on 20

Myślałem, że w wieku 19 lat już się wie, iż ludzie w dość dużymn stopniu korzystają ze wzroku i patrzą... Ale jeśli oczekujesz jakiejś rady to wydłub mu oczy widelcem, będzie uzalezniony od Ciebie do końca życia i na pewno nie spojrzy na inną laskę. Gwarantuję :classic_cool:

ale będąc ze mna może tak patrzeć cały czas na inna??

bo ja się czuje gorsza wiecie :(

Ciebie ma na codzień. Tamtą widział raz. Czepianie się o to gdzie facet patrzy jest dziecinne. Jeśli sprawiło Ci to przykrość powinnaś normalnie mu powiedzieć a nie awanturować się. Tylko patrzeć jak zaczniesz sprawdzać czy w kiblu na pewno tylko sra a nie wali konia. I cos jeszcze - owszem, jestem niemiły. Ale to tylko przedsmak tego, co czeka Cię ze strony Twojego faceta jeśli nadal będziesz robić z igły widły. Zakładając, ze jest facetem a nie ciotą, ale wtedy szybko Ci się znudzi, więc rozstanie nie będzie bolało :P

czyli mam przejśc wobec takiego zachowania obojętnie??

A według mnie facet to bubek. Też bym była wściekła jakby mnie olewał, tańczył z inną.

nie wiem jak powinnam się zachowywać

Gość no cóż 100
największe wrażenie na facetach robią kobiety których nie mogą mieć :)

to mam go zacząć lekko olewać tak??

Po pierwsze autorko: ZNAKI INTERPUNKCYJNE!!!! BŁAGAM!!! (na wszelki wypadek dodam, że chodzi o kropki i przecinki) Po drugie: No o patrzenie nie ma się co wściekać (chociaż taka babska natura ;) ), ale z tym tańczeniem to ja nie wiem... Nie wiemy co dokładnie wyprawiali na tym parkiecie, ale ja bym się raczej też wkurzyła(jakbym kiedyś uderzyła się w głowę na tyle mocno, żeby dac się zaciągnąć na "dysku")

Gość liberal girl
jesli Ty od kilku rozanielonych spojrzeń faceta na inną kobietę (pamietaj, że wtedy ukrwiony był inny organ a nie jego mózg, ba serce też nawet nie) czujesz się gorsza, to jedno co można tu poradzić - popracuj nad swoją samooceną i pewnością siebie. Nikt nie lubi skrzywionych i zakompleksionych ludzi, tamta laska była pewnie usmeichnięta, wyprostowana pewna siebie. bądź od niej LEPSZA po prostu, zamiast robić awantury o byle g.

Ale on się na inną nie patrzył tylko ! Przecież autorka wyraźnie pisze że zamiast zajmować się nią caly czas tańczył z inną i patrzył się na nią zakochanym wzrokiem! Na miejscu autorki po prostu wezwałabym taxi i pojechala do domu. No i strzeliła naprawdę porządnego focha. To ja jestem dziewczyną chłopaka a nie jakaś cizia z dyskoteki.

To nie jest jakaś cizia z dyskoteki tylko potencjalna dziewczyna jego kuzyna ;)

"mój chłopak podszedł do niej i powiedział jej ze podoba się Bartkowi ale potem zobaczyłam jak mój chłopak zamiast przy mnie tańczy przy niej" Nie tańczył Z nią a PRZY niej (swoją drogą co ta dzisiejsza młodzież wyprawia, już ze sobą nie potrafią tańczyć...) Po drugie strzelanie focha w tej sytuacji to doskonały sposób, aby facet pomyślał "ale ta moja dziewczyna jest głupia, i taka brzydka jak się krzywi" - zwłaszcza mając "na widoku" uśmiechniętą buzię innej - być może nawet ogólnie rzecz biorąc brzydszej lasi.

więc kochani jak powinnam się zachowac czy być uśmiechnięta wesoła i zachowywac sie jakby nic sie nie stało czy mam po prostu zacząc go olewac nie mocno ale delikatnie??

Ja na Twoi miejscu sama zakręciłabym sie koło jakiegos przystojniaka, które mnie mierzyłby wzrokiem:P A co, a jak!