Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do was wszystkich

czy to normalne???

Polecane posty

Gość pytanie do was wszystkich

Wczoraj miał byc wieczor przepelniony seksem. czekalam az maz przyjdzie z pracy i bedziemy sie kochac do rana, bo mialam straszna chcice:)pisalismy juz popoludniu smski ze bedzie ostro.wieczor sie cala ogolilam i czekalam az przyjdzie z pracy...przyszedl!pierwszy raz byl szybki i skonczyl mi na brzuchu, za 20minut byl drugi raz ,tez nie trwal dlugo, skonczyl w mojej buzi, liczylam na jeszcze bo wciaznie bylam zaspokojona, ale on mi powiedzial ze go juz boli!!!!!!!!!porazka!!!!!!!! chcialam byc tylko porzadnie zerznieta!!!tak na dziko...ale moj maz nie potrafi:(((

Gość zalozycielka topicu
ja mam dopiero 22lata a on 27

Gość ja powiem tak ...
po pierwsze mógł być rzeczywiście zmęczony wiec mu się nie dziw zazwyczaj taki ostry dziki sex wychodzi spontanicznie .....tzn np na stole w kuchni itd.... spróbuj podejść do sprawy w ten sposób a nie szykujesz się jakby to miałby być Wasz pierwszy raz :)

a po co mu pozwoliłaś kończyć tak szybko?? niechby cię choćby wylizał najpierw dokładnie, dwa razy się zlał a ty chcesz jeszcze wyczynów chcesz dzikości to nie pozwalaj mu dojść