Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdkagda89

poduszka w kształcie litery C dla ciężarnych-wasze opinie ?

Polecane posty

Gość gwiazdkagda89

Witam serdecznie Mój ukochany chciałby mi umilić sen i kupić poduszkę taką dużą w kształcie litery C dla kobiet w ciąży a później taka poduszka podobno jest dobra do karmienia piersią. Zastanawia mnie czy ona tak naprawde jest taka super jak ją reklamuja? Czy któraś z was śpi z taką podusią? Pozdrawiam

a ile taka podusia może kosztować???Na allegro widziałam po 120 zł ale nie chce czekać na przesylkę i wole w sklepie kupic:) Mieszkam w Gdańsku czy mozliwe ze w takich dużych sklepach jak mama i ja znajde taką podusie?

widzialam w sklepie "strefa mamy", za 130zl, nei wiem czy ten sklep to jakaś sieciowka czy normalny jednostkowy, ale cena nie odbiega od allegro. Też sie zastanawiam nad tą poduchą, ale w tym sklepie była jedynei rózowa a to mi nijak do kolorow w domu nie pasuje...

no dobra w takim razie dzisiaj ruszam na zakupy na poszukiwania takiej podusi:) jak kupie to podziele się z wami moimi wrażeniami:)

Gość no co ty tak drogo
??? ja kupiłam w zeszłym roku na allegro za 40 zł i bardzo się przydała:)

no cena faktycznie wysoka jest ale mam nadzieje ze będzie warta ta poduszka takiej ceny:) Na allegro niestety nie znalazłam taniej niż 119 zł. Chyba że poprostu źle jej szukałam:/

Gość kurde aż sprawdzę u kogo
kupowałam:)

Gość kup kup i napisz
gdyby mnie było stać to już dawno bym kupiła ! od 36 tc śpię obłożona 6 jaśkami, co raz to jakiś spadnie na podłogę i się budzę, ale muszę mieć podłożone pod lędźwie, brzuch , nogę i głowę , inaczej masakra, wszystko boli :(

Gość gość
Mialam i polecam. W ciąży swietna byla do spania, zmniejszala bol pleców i wygodniej bylo spac. A po ciąży faktycznie byla rewelacyjna do karmienia zwlaszcza dla niedoświadczonych mam przy pierwszym dziecku. Zastanawia mnie tylko cena, bardzo wysoka na na allegro na pewno tyle nie dalam

Gość Wiem co mysle, wiem co robie
Ja mam poduszke kojec motherhood. Kupilam na allegro za 70 uzywana-nic nie widac po niej. Plusem jest to ze ma zdejmowana poszewke. Przydaje sie bardzo do polezenia, odpoczynku, ale narazie z nia nie spie. Jestem w 22 tygodniu to moze pozniej do spania pouzywam:)

Gość monster mama
ja się sama zastanawiam nad tym. przed ciążą spałam na brzuchu, teraz głównie na boku, ale zdarza mi się przekręcać na brzuch - 21tc. na razie sobie wkładam pod brzuch kawałek kołdry i tak samo między nogi, żeby trochę zniwelować nacisk, jak się przekręcam na brzuch, ale jest coraz mniej wygodnie.

Gość gość
Ja polecam w 100%, przy pierwszej ciąży miałam "poduszkę-cebuszkę" (tak się chyba nazywała? była wygodna ale miała wypełnienie takie waciane więć później się zrobił z niej flak, teraz jestem na końcówce drugiej ciąży i kupiłam sobie na allegro poduszkę firmy "Supermami", mają różne modele, ja mam w kształcie "7" i jest super, nie zbija się jak poprzednia. W obydwu ciążach dokuczała mi rwa kulszowa i z tymi poduszkami lepei sie śpi.

Gość Lubitkawa
Ja mam 9 i dla mnie jest ok. Pomaga mi przyzwyczaić spać na lewym boku co doradzają lekarze. Odkąd ja mam sen jest zdecydowanie przyjemniejszy. I widać od razu różnicę w wykończeniu i jakości. Mam model poofi pure zakupiony w kinderland24 i polecam mamom. Warta swojej ceny, szczególnie jeśli ktoś tak ja planuje większą rodzinę, ja np. marzę o trójce:)

Gość gość
na początku nie byłam przekonana czy to nie jest zbedny wydatek, ale po pierwszej nocy nie chciałam jej juz oddać :) zdecydowanie POLECAM!!!!!

Gość gość
ja kupiłam sobie taką wiązaną za 50-60 zl na allegro (nowa). i rewelacyjnie się sprawdza. w ciąży spać bez niej nie mogłam a teraz na niej karmie. kręgosłup odciążony, a dziecko uwielbia w nniej lezec .

Dostałam taka poduchę jak byłam w ciąży. teraz syn ma 14 miesięcy a ja nie wyobrażam sobie spania bez niej :)

Gość Marysia32
Lubitkawaw dzięki za recenzję, faktycznie jest dobra. Jestem posiadaczką od kilku tygodniu i to naprawdę duża ulga.

Gość gość
ja mam taka jakby z groszkiem w srodku w ksztalcie litery C. W ciazy bardzo przydatna jak nie mozna sie ulozyc - szczegolnie pod koniec. Kupilam w tamtym roku przez neta za 70zl.

Gość gość
ja tez sobie chwaliłam te poduszke

Gość gość
Jest coś takiego jak poduszka fikuszka, ja ją w ciąży ciąglę używałam i byłam zachwycona, zamawiałam ją na pewno na http://materacyk.pl a potem już koszystała z niej moja córeczka :)

Gość SzwalniaSnow
Polecamy poduszki: https://szwalniasnow.pl/produkt/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-do-spania-c/ oraz https://szwalniasnow.pl/produkt/poduszka-do-spania-dla-kobiet-w-ciazy-7/ Poduszka jest tak zbudowana, że zapewnia podparcie pod głowę, i plecy a jej najdłuższy bok pozwala na ułożenie pomiędzy nogami. Kształt trzeba dostosować do swoich potrzeb

Gość gość
Dla mnie była super,polecam. ;)