Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koajhjs

zapomniał... miło nie ma co

Polecane posty

Gość koajhjs

mam dzis urodziny, on zapomnial. zrozumialabym jeszcze ale od 2 tyg o tym mowilam;/ dzwonil nawet dzis po polnocy i nic, dzis rano nic, pisalismy na gg - nic, poszedl do pracy;/ napisalam sms: dzieki za zyczenia :/ i dalej nic :D

Gość wszystkiego naj naj

Gość skorpionka...
tez mam dzis urodziny ... wszystkiego najlepszego...masz 🌻 ode mnie :)

no wiesz jak mu przywaliłaś tekst :...dzięki za życzenia na pewno mu się głupio zrobiło ....może teraz szykuje jakąś niespodziankę i wieczorem stanie w drzwiach z bukietem kwiatów ? a tak na marginesie wszystkiego dobrego życzę :D

Gość koajhjs
dzieki :) ale nie ma co zajebiscie mu zalezy ;/

Gość ale dramatyzujesz
A może planował coś na wieczór i chciał Ci wtedy złożyc życzenia ... Dzień się jeszcze nie skończył więc ma czas. A Ty już wszystko pewnie zepsułaś :o

Gość koajhjs
taa napewno niespodzianke;/ nie chcialam zadnych przezentow nic, nie o to mi chodzilo kiedys nawet powiedzialam ze chcialabym zeby sie ze mna spotkal dzis. a jesli odpisze na tego smsa to pewnie napisze: a jakie dzis swieto? czy cos w tym stylu, teraz to juz zyczen nie chce od niego.

Wszystkiego najlepszego, ja miałam wczoraj :) Nie martw się, znam faceta który nie wie kiedy jest Boże Narodzenie, taka z niego ciapa. Ale sympatyczny człowiek ;)

Gość Nicolka.....
A ja swojemu zawsze zyczenia skladam wieczorem jak juz cos przygotuje... Nigdy nie skladam zyczen smsem czy przez gg jezeli na kims mi zalezy to poswiecam choc chwilke by pojechac i zlozyc zyczenia osobiscie dlatego czesto jest to wieczorem lub popoludniu. Po tekscie "dzieki za zyczenia, fajnie ze pamietalas...itp" nie zlozyla bym wcale.

Gość koajhjs
poztym on w tj pracy jak nic do 20 , 21 bedzie wiec watpie ze cos szykowal, do tego nie mieszkamy blisko i na bank by do mnie nie przyjechal. heheh nic mi nie odpisal :D

nie rozumiem ludzi domagających się życzen urodzinowych :o polepszyło by ci się jakby przesłał "naj naj", które na nim wymusiłaś? :o poza tym jest dopiero 13....

Gość koajhjs
dopiero 13? az gadal ze mna mogl zlozyc nie zlozyl bo zapomnial i tyle!!!

Gość koajhjs
gdyby zlozyl je sam wczesniej chociaz wszystkiego najlepszego to bym sie cieszyla ze pamieta. a teraz to moze sobie te zyczenia wsadzic.

Gość koajhjs
i nie mowic mi o niespodziankach bo wiem ze nie byloby zadnej niespodzianki!!!

niespodzianki to nie tylko prezenty. Może chcial Cie gdzies zabrać, cos wysłał przez kuriera. A Ty z tej swojej niecierpliwości wszystko zepsułać. Urodziny masz od 00.01 do 00.00 więc czasu na zyczenia jeszcze duzo.

Gość koajhjs
gdzie zabrac kurwa? nigdzie mowie ze jest w pracy do 20, 21 a prawka nie ma to gdzie mial mnie zabrac niby? mieszkamy troche od siebie wiec dzis raczej bysmy sie nie spotkali, a kurier to chyba tylko na filmach przychodzi, myslmy realnie. zapomnial i tyle.

Ale Ty durna jestes> Może szybciej wyjdzie z pracy, może coś zorganizował - żal mi tego faceta ze na taka kretynke w ogóle spojrzał. To że nie ma prawka tonie znaczy ze nie moze Cie nigdzie zabrac, co Ty ksiezniczka jestes ze tylko samochodami mozesz jezdzic. W sumie na Jego miejscu to byłoby mi szkoda tego jednego smsa na życzenia dla Ciebie.

Gość pomaranczowy ed
a ja mam dzisiaj imieniny ha

Gość małaprzemądrzała
Nie noo nie wierze... :/ Ten sms to najgorsze co mogłaś zrobić... Twoje urodziny będą trwały jeszcze przez prawie 11 godzin!! Ma czas, żeby życzenia złożyć.

pomaranczowy ed a ja mam dzisiaj imieniny ha Olgierd najlepszego :P

Gość koajhjs
on sie jeszcze obrazi na mnie za to ze zapomnial :D

Gość pomaranczowy ed
Karol jak cos...

Gość jusiax
ehh ja mialam juz dawno ( w lipcu), jestesmy w zwiazku na odległość, ze dwa tygodnie przed urodzinami pytal co bym chciala dostac, zlozyl mi zyczenia w dniu urodzin a tydzien pozniej sie spotkalismy.. nie jestem materialistka, byloby mi milo gdybym dostala chociaz kwiatka. nie dostalam NIC... :(

Gość koajhjs
no sory rozmawial dzis ze mna i nie mogl ich zlozyc , nie zlozyl bo zapomnial wy tacy naiwi jestescie czy jak? mowie ze by sie ze mna nie spotkal dzis bo nie ma jak i to jest niemozliwe, wiecie co to odleglosc? nie ma do mnie autobusu co godz zeby przyjechac i ja to samo wiec nie daloby rady i tak. poztym pytalam 100 razy czy sie zobaczymy dzis i bylo ze nie!! nie zalezy mu na mnie i tyle. proste jak drut!

Gość małaprzemądrzała
Kobieto Panowie już tak mają, że czasem zapominają o ważnych dla nas sprawach. Mimo to że BARDZO NAS KOCHAJĄ. Ja jak swojego misia wyślę do sklepu po 3 rzeczy to już jest za dużo żeby to spamiętał ;) A co dopiero jakaś data:D Chociaż powiem Wam, że czekam z niecierpliwością na moje urodziny - zobaczymy czy pamięta, kiedy mam. Tak się składa, że jeszcze nie miałam okazji tego sprawdzić - poznałam go 3 dni po moich urodzinach, więc w moje urodziny będzie prawie rok odkąd jesteśmy razem :)