Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttttttrt

co o tym myślicie??

Polecane posty

Gość tttttttrt

Facet po jednym spotkaniu przez neta na drugi dzień dosłownie wprasza mi sie do domu czy to normalne??

Gość rrrrrrrrrrrrrr
nieprecyzyjnie sie wyraziłam przed woczraj mieliśmi pierwsze spotkanie w realu

Facet po jednym spotkaniu przez neta na drugi dzień dosłownie wprasza mi sie do domu" znaczy przez skaypa chce luknąć twoja chatę :p ?

Gość tttttttrt
wczoraj nie miałam ochoty się znim spotkac chciałam wszystko przemyślec wydzwaniał odrrana..powiedziałam że idę z psem do weterynarza...wydzwaniał że mnie przywiezie albo żebym mu dała znać jak będe w domu....w ciągu dwóch dni mnie osaczył zupełnie..dzisiaj dzwoni z hasłem czy moge do ciebie wpaść..."ja że mam bałagan"A"le ja nie będe na to patrzył" "no to ja że posprzątam"a on z apół godziny będę:O

Gość tttttttrt
niby fajniy sie wydawał ale tak dziwnie mnie osaczył...na siłe narzucał swoją obecność widząc że nie mam ochoty..Pierwszy raz po jednym spotkaniu czuje sie taka osaczona...To randka internetowa jedna nie jestem wspanie po niej powiedzieć czy to ten...nie ukrywaam że zaplanowałam jeszcze jedno spotkanie zkims z kim długo rozmawiałam...to niezobowiązujące wyiścia bez seksu itp...

Gość llllllllllliou

Gość marjamaria
posłuchaj...jak chcesz jeszcze się z nim spotkac, to go przystopuj. Powiedz, żeby zwolnił i to dla ciebie zbyt wczesny etap znajomości na odwiedziny w domuu. Zaproponuj kino lub knajpkę.