Ona119 0 Napisano Listopad 4, 2009 Pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skaa 0 Napisano Listopad 4, 2009 Owszem, należy je zrobić. Lekarz, który ich nie zleca a przepisuje tabsy nie jest najlepszym fachowcem, chyba ze ma laboratorium w oczach. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona119 0 Napisano Listopad 4, 2009 Ech, sadzilam, ze w koncu bede mogla uprawiac seks bez obaw, a tu znowu cos ;/ Mialam zrobione tylko USG i cytologie, a to jeden z najlepszych fachowcow w Poznaniu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten Twoj ginekolog Napisano Listopad 4, 2009 to ....,tabletki od razu dzialaja .lepiej zien ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten Twoj ginekolog Napisano Listopad 4, 2009 mozesz uprawiac seks , napewno niezajdziesz wciaze.bralam te tabletki i wiem ze sa dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mfmfmffmfm Napisano Listopad 4, 2009 Panienko, nie ma czegoś takiego jak seks bez obaw. Nawet jak będziesz te tabletki jeść przepisowo, możesz zajść w ciążę, to się zdarza. Dwa, lekarz zapisał ci NAJSŁABSZE instniejące tabletki, więc logicznie obarczone największym ryzykiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona119 0 Napisano Listopad 4, 2009 Jak juz wspomnialam, to rzekomo jeden z najlepszych, ma mnostwo pacjentek, no, ale jak widac moze nie jest taka super... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jffeo Napisano Listopad 4, 2009 Chcesz ryzykować - bzykaj się od razu. Czy to taki problem poczekać? Organizm musi się do wszystkiego przystosować. A co ma pisać producent, żeby sprzedać jak najwięcej tabletek? Poczytaj zresztą tę ulotkę uważnie, to się dowiesz też o możliwych skutkach ubocznych. Takim młodym siksom wydaje się, ze to taka cudowna pigułka, działająca w 100% i nie obarczona żadnym ryzykiem. A niestety tak nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten Twoj ginekolog Napisano Listopad 4, 2009 mozna zajsc w ciaze tylko wtedy gdy: nieregularnie bierzesz tabletki i gdy bierzesz jakies antybiotyki.bralam wiele lat i niezaszlam w ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hego Napisano Listopad 4, 2009 Nie jest taka super? Bo co, bo zaleca ostrożność? Zapewniam cię, że ona wie, co stoi w ulotce, umie czytać. Widać ma inne doświadczenia, a przez jej ręce przeszły setki kobiet, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhkhkhkhkkh Napisano Listopad 4, 2009 Taaak... tylko średnio raz w tygodniu pojawia się tu topik: zaszłam na Harmonecie, zaszłam na Yasminelle, zaszłam na... itd. I wszsytkie twierdza, że jadły przepisowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten Twoj ginekolog Napisano Listopad 4, 2009 moja bratowa tez tak mowila , niedano sie przyznala ze niebrala regularnie i ze bala sie ze moj brat ja zostawi, zlapala jego na dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona119 0 Napisano Listopad 4, 2009 A czy ja gdziekolwiek napisalam, ze musze sie juz "bzykac", bo nie moge poczekac, czy wytrzymac? NIE! Ja tylko pytam, bo mnie to zastanawia, a jesli Ty nic tu nie wnosisz to w ogole nie pisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten Twoj ginekolog Napisano Listopad 4, 2009 a czy ja napisama ci ze musisz sie bzykac?napisalam to co wiem na pewno.jak ci sie niepodoba to twoj problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona119 0 Napisano Listopad 4, 2009 Nie pisalam tego do Ciebie, tylko do jffeo, no chyba, ze to tez Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jffeo Napisano Listopad 4, 2009 Bede pisać, co mi się podoba, bo to forum publiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten Twoj ginekolog Napisano Listopad 4, 2009 nie to nie ja. sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jffeo Napisano Listopad 4, 2009 A ty, jak chcesz mieć 100% pewności, to zanurz tyłek w zimnej wodzie, tyle na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona119 0 Napisano Listopad 4, 2009 Ten twoj ginekolog- nie ma sprawy ;) A Ty przez ile je bralas? Bo ja nawet jesli zaczelabym wspolzyc podczas tego pierwszego (teoretycznie jeszcze nie tak bezpiecznego opakowania) to i tak z gumka, a jak to wygladalo u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona119 0 Napisano Listopad 5, 2009 Halo, halo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach