Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość futbaby

rutyna nuda koniec milosci?

Polecane posty

Gość futbaby

jestem z moim facetem 2 lata od pół roku mieszkamy razem .. wkradla sie straszna rutyna on mnie drazni ja Go tez widujemy sie malol jak juz razem jestesmy w domu to nie rozmawiamy tylko ogladamy tv albo sie sprzeczamy ... rzadko jest mily wieczor On mowi ze kocha ale co to za milosc wieczorami czesto mnie zostawia i wychodzi z kolegami boje sie ze jak tak dalej pojdzie to sobie znajdzie jakas tam albo nasz zwiazek po prostu sie rozpadnie a nie chce tego ja czuje ze Go kocham chociaz czesto mnie drazni duzo wlozylam uczucia i siebie w ten zwiazek nie chce nowego zwiazku chce naprawic ten ale sama nie naprawie a rozmowy tez nic tu nie dają bo ON nie widzi problemu

Gość futbaby
nie wiem o prostu czy robic cos czy zamienic sie w cierpliwość ?? przeczekac ten kryzys?

zamień się w cierpliwość :D:D:D ...będzie ci ładnie w niej ;)

Gość drente
futbaby moge to zmienic jak tylko chcesz;)

Gość to moze zaskocz go jakos
ja wlasnie wczoraj zamowilam kompleik diablicy na necie;) powysyłałąm mężowi swoje nagie foty jak w pracy byl i jak przyszedl odrazu inna rozmowa;P

A jak juz komplecik dlablicy panu mezowi sie znudzi, zamowisz pewnie komplecik aniolka ? :D Az dziw bierze, ile musisz wnosic wysilku, zeby normalnie z nim porozmawiac. Do autorki: musisz byc mocno zdesperowana skoro uwazasz, ze nie da sie porozmawiac z partnerem. A jesli chodzi o nude, sama ja tworzysz. Najlepiej dla Ciebie bedzie jak poza swoim wladca zauwazysz siebie i swoje potrzeby. Wychodz czesciej z domu i miej swoje zainteresowania. Niech on troche za Toba poteskni ;) I jeszcze jedno: nie pisz wiecej On, Jego, Go - to swiadczy o tym, jak bardzo jestes mu oddana i jak niskie masz mniemanie o sobie. On nie jest Bogiem, wiec traktuj go jak na to zasluguje. 🖐️