Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marika3D

Galerianki jak kochanki??

Polecane posty

Witam! Jestem świeżo po seansie filmu "Galerianki". Mam parę pytań i przemyśleń. Po pierwsze, wydaje mi się, po tym, co ostatnio zobaczyłam w sieci, że film mocno rozzuchwalił młode panny, tj. pomógł im wyjść z ukrycia i zareklamował jednocześnie. Dlaczego tak sądzę? Otóż, byłam niedawno na serwisie - http://kupiesprzedam24.pl - w sumie mało związanym z ww. tematem i natrafiłam na ogłoszenia młodych dziewczyn typu: "..prześlę swoje prywatne filmiki i foty za doładowanie konta.." Czy to już 'galerianki'? Czy ogłoszenia tego typu są od dawna w internecie a ja ich nie zauważałam? Czy dziewczynkę typu 'galerianka' można nazwać kochanką, czy raczej k..? Po drugie... co Wy o tym myślicie?

ja uważam że raczej można je nazwać k.... a nie kochankami, bo kochanka to raczej kobieta na stałe z którą ma się romans, darzy się ją jakimś uczuciem, pożądaniem, a to tylko małolaty to wyruchania

ja tez uwazam ze Galerianki to zwykłe puszczalskie zdziry i kazda powinno sie w łeb walnac.Stara to ja nie jestem ale nie wyobrazam sobie tak sie zachowywac w ich wieku.ja za młody swieta nie byłam ale gdybym złapała moja córke na dawaniu dupy bo ona chce telefon to chybabym ja na strzepy rozdarła

Podzielam Wasze zadanie, natomiast mam jeszcze pytanie, apropos cytowanego ogłoszenia: "..prześlę swoje prywatne filmiki i foty za doładowanie konta.." Czy to już 'galerianka' - k...- a to ogłoszenie to taki haczyk na facetów???

Takie ogłoszenia już od dawna widuje, często na czatach albo na forach typu to również. To już nie taka k... bo dupy nie daje tylko jakieś foty albo filmiki wysyła, nie zawsze zresztą swoje;)

Dzięki, Tak się nad tym zastanawiałam i dochodzę do wniosku, że chyba też je wcześniej widziałam ale dopiero po obejrzeniu filmu zaczęłam być na nie wyczulona.

Z Galerianek wychodzi po prostu prawdziwa chciwa materialistycza żeńska natura ;] Natomiast burżuazji która chodzi je dymać poprzewracało się z nudów we łbach i wymyślają coraz to nowe idiotyzmy zamiast rozwijać swoje móżgi