Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hayeterskeja

Dowiedziałam się,że on ma dziecko oszukał mnie

Polecane posty

Gość hayeterskeja

Oszukał mnie facet i czuję się z tym podle. Od jakiegoś czasu spotykałam się z facetem, tymczasem okazało się, ze kręcił na dwa fronty. Spotykał się ze mną, a równocześnie miał też inną dziewczynę, która 2 tyg temu urodziła mu dziecko. Ja się o tym dowiedziałam przypadkowo od wspólnej znajomej. Początkowo nie wierzyłam, ale gdy on dziś zadzwonił aby się spotkać- wypaliłam o tym z zaskoczenia. Potwierdził, ale nie byl skruszony. Ma zadzwonić teraz za jakieś dwie godziny. Dziewczyny, co mu powiedzieć ? Chyba w ogóle nie odbiorę, bo najchętniej bym mu nawrzucała. Albo doniosła tej babie, kogo naprawdę trzyma w domu. Doradźcie co zrobić, jak się zachować ? odebrać i co powiedzieć ? najgorsze, że zanim wywaliłam o dziecku- zaczęłam się z nim umawiać na randkę:(((

ale co tu jest do omawiania?? po jaka cholere ma dzwonic? co chce wyjasniac?? koles zachował sie jak idiota, leciał na 2 fronty, ma dziecko a Ty chcesz jeszcze z nim rozmawiac????? nie poniżaj sie tak... bo jeszcze sie okaze ze koles wmówi Ci jakas słodką bajecze (ze Cie kocha, ze ona go wrobiła, ze on o tym dziecku nie wiedział itp) a Ty w to uwierzysz... a on bedzie mial 2 kochanki na raz :/ wrrrrrrr....

Gość My LOrd
o lubie takie txty o facetach.Jakby to byla kobieta to by byla zaniedbana,unieszczesliwiona i zniewolona przez tyrana faceta!

Gość vnm
to ty tez jakas nienormalna jestes ze wiedzac o dziecku umawiałas sie...trzeba bylo mu od razu dowalic ze ma spadac i zająć sie dzieckiem....ale znając dziewczyny to i bedziesz sie z nim umawiac ''bo przeciez on cie kocha'' :O

Gość famamama
pogadaj z nim normalnie, postaraj sie opanowac emocje. Najwyraźniej chłopaka przerosła sytuacja, dziecko pewnie nieplanowane i zamiast dzielnie stawiać czoła rzeczywistości - uciekł. Usiłował udawać sam przed sobą, że jest nadal wolny i może spotykać sie z kim chce. On jest też tylko czlowiekiem. Czujesz żal, złość - najlepiej mu jednak pomożesz (i sobie też!) opanowując złe emocje. Porozmawiaj z nim jak przyjaciółka, co go dręczy, dlaczego tak jest jak jest. To najlepsze co możesz zrobić. Wyrzuty odłóż na razie na bok, wypłakać się możesz tutaj abo przyjaciółce w rękaw.

Gość My Lord
famamama co to znaczy dzielnie stawic czloa tej sytuacji?

Gość famamama
jak to, co to znaczy? To znaczy być odpowiedzialnym za to, że niechcący "się dziecko zrobiło".

Gość kwiateekkkkkkk
nie sluchaj tego famamamy kretyna do potęgi entej nie ponizaj sie a najlepiej nadzwon do jego panny i jej powiedz jakiego ma faceta:O chcial cie wyruchac bo swojej panny nie mogl bo byla w zaawansowanej ciazy i teraz tez nie moze bo jest po porodzie wiec spreza weza ehhh biedna nie zalamuj sie znajdziesz lepszego:) powodzenia

Gość Bragg81
ja tez leze i sie tarzam ze śmiechu. Biedaczek z tego faceta zostanie ojcem , swiat mu sie wali poprostu - smiechu warte. zdradza swoja kobiete i tyle , nie mógł bzykac bo była w szpitalu to zainteresowal sie inna - nie ma co jak dla mnie powinnaś paść przed nim na kolana i błagac o przebaczenie że wogóle dowiedziałas sie że cie okłamuje

No z tym dzwonieniem do tamtej, to nie wiem czy to aż tak dobry pomysł... Bo z jednej strony ma prawo wiedzieć jakiemu palantowi dziecko urodziła. A z drugiej, no cóż, jest świeżo upieczoną mamą, nie wiem czy wsadzanie jej na głowę dodatkowego problemu w tej sytuacji jest dobrym pomysłem. Ale z całą pewnością nie słuchaj jego tłumaczeń. A jeśli jednak zdecydujesz się na rozmowę, to użyj sobie. Możesz nawet brzydkich słów używać ;)

Gość Bragg81
Nawsadzaj mu ile wlezie i zakończ że o wszystkim opowiesz matce jego dziecka (żeby miał czym sie martwić ). Nie wiem czy powinnas do niej dzwonic naprawdę bo może dziewczyna sie załamac ale to juz zależy od ciebie i twojego temperamentu i poziomu wkur...enia.