Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam paweł

czy to zdrada?

Polecane posty

Gość adam paweł
Kiedy pojechała do domu, czułem się jak odmieniony! Bardziej męski! Hahaha teraz to takie śmieszne, ale ówczas to było coś. Doprowadzony do orgazmu przez kobietę!!! Taki lekki się poczułem i wesoły i radosny!

Gość adam paweł
"a po co maja przerywac jak robia to ze swoimi dziewczynami??" Nie rozumiem. To czemu ja miałem przestać. Wasi faceci też nie przerywają, bo tacy są. Jak już zaczną to muszą skończyć. Tak są zbudowani mężczyzni.

Gość adam paweł
Cały czas myślałem o tych jej cyckach. Zastanawiałem się czy są twarde, czy miękkie. Jaki kolor mają sutki? Czy są duże?

Gość hdghdfh
podszywie, przestan się podszywac, bo psujesz całą zabawę z prawdziwego adama

Gość Martynkowska __23
ja na miejscy twojej laski nie wybaczyłabym tego nigdy...nie znoszę takich łajz jak ty....a jeśli to prowo to współczuje ci głupoty, nudnego zycia a co za tym idzie wymyślania durnowatych watków.

Gość adam paweł
Zaczęło się od tego że w pewnym momencie poczułem jak rozpina mi spodnie i bierze członka do ręki!!! Ujęła go od przodu między 3 palce (kciuk, wskazujący i środkowy) i zaczęła mocno pociągać.

Gość adam paweł
No widzisz. Skoro byś nie wybaczyła, to tym bardziej po co mam je mówić? Może to fałszywe, ale skoro wiem że więcej tej kobiety nie spotkam i nie powtórzę tego, to po co mam tracić moją dziewczynę przez parę głupich sobotnich minut?

"a po co maja przerywac jak robia to ze swoimi dziewczynami??" Nie rozumiem. To czemu ja miałem przestać. Wasi faceci też nie przerywają, bo tacy są. Jak już zaczną to muszą skończyć. Tak są zbudowani mężczyzni. czlowieku ale zwroc uwage na slowo SWOIMI nie obcymi.. nie zwalaj tego na budowe mezczyzn.. jestes poprostu bezgranicznie tępy..

Gość adam paweł
Ale tu nie chodzi o to czyja to była ręka, tylko o to że coś masowało mojego penisa, wtedy już nie można przerwać.

Gość adam paweł
w dodatku było ciemno tak że mógł to być nawet facet

Gość adam paweł
do dzisiaj nie wiem co masowało mojego penisa :classic_cool:

Gość marcin de...
Czemu wy z nim w ogole dyskutujecie? Nie widzicie ze to palant do kwadratu? Jeżeli ktos ma mozg wielkosci orzecha to zadne arumenty nie trafia. Nie ma sensu z imbecylami dyskutowac. Ja wiem tylko jedno: gdyby mojej dziewczynie ktos zrobil palcowe na baletach to nie chcial bym jej widziec, bo czulbym ogromny zal ze pozwolila na cos takiego i uwaga, uwaga, że mnie ZDRADZIŁA. Bo to kolego jest zdrada ale ty tego nie skumasz bo pomiedzy mysim rozumkiem i twoim mozna postawic znak rownosci. Nara

Gość adam paweł
Ja jednak nadal nie jestem pewien czy to była zdrada. Nie uczestniczyłem w tym! Byłem bierny, nie ruszałem się, nie robiłem nic. To tak samo jakby głaskała np. nogę od stołu, z tą różnicą że w tym przypadku miałem wytrysk.

Gość adam paweł
To dobrze migotka że się ze mną zgadzasz

Gość 12340987
Kurwa z ciebie, tylko ze w meskim wydaniu.

Gość adam paweł
xxmigotkaxx,wymsuj mi bo to nie zdrada

Gość adam paweł
A czy was nigdy zaden obcy facet nie dotknie np. po ręce? A gdyby złapał was jakiś obcy facet za rękę i zaczął pocierać, to byłaby z waszej strony zdrada?

Gość adam paweł
a gdyby wkładał palce do cipki to by była zdrada?

Gość adam paweł
Dla mnie zdrada byłaby wtedy, gdybym psychicznie nastawił się na zdradę, gdybym uczestniczył w tym psychicznie, sam robił coś żeby siebie i kobietę podniecić, gdybym był aktywny, całował ją, dotykał, albo gdybym miał dłuższy romans z inną. Ale to co się stało nie podpada pod żaden z tych punktów.

Gość adam paweł
Gdybym przeleciał dziewczynę nie myśląc o tym co robię to nie byłaby zdrada przecież

"Ciekawe czy wasi faceci po prostu przerywają gdy już ich podniecicie i masujecie penisa? Wątpię." .. jestes MEGA tepy ! nie szukaj usprawiedliwien bo to co sie stalo bylo tak samo Twoja wina jak i jej ! I NIE POROWNUJ swojego malego do NOGI OD STOLU !!naprawde Ty ejstes zalosny ! Twojej laski mi zal jest . ! i predzej czy pozniej ONA sie o tym dowie i pamietaj ze kazda KRZYWDA ktora wyrzadziles drugiej osobie ZAWSZE WRACA ..ze zdwojona sila .;] ...

Gość adam paweł
No tak, ale to ona mnie podnieciła - zachowaniem i słowami, a nie ja.