Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopaczek zakochaniec

moja dziewczyna......doradzcie

Polecane posty

witam jestem z moja dziewczyna przeszlo rok, bardzo ja kocham, zalezy mi zeby byc z nia. jak dla mnie ideal.ale to nie o to chodzi. ona mowi ze mnie kocha i zalezy jej na mnie ale kiedy zaczynam cos wspominac ze chce z nia byc na zawsze, ona szybko zmienia temat. Ona twierdzi ze jest zbyt mloda na [podejmowanie takich decyzji, mowi ze chce skonczyc szkole.powiedziala ze nie che nic obiecywac bo jeszcze dluga droga przed nami i nie wie co sie wydarzy i ze nie sklada obiednic bez pokrycia. ale ja jestem pewien ze chce spedzic z nia cale zycie co mam myslec o jej zachowaniu wzgledem mnie? moze ona nie chce ze mna byc? co mam o tym myslec?

No proszę. Mamy pierwszą męską wersję "goniącej za ślubem" ;) A ile macie lat? P.S. Gdyby nie chciała z Tobą być, to by nie była.

ja mam 20 moja dziewczyna 19 wiem ze jestesmy mlodzi, ale ja jestem pewien ze chce z nia byc, nie ponaglam do slubu bowiem ze najpierw szkola, ale chce za te kilka lat to wlasnie z nia

No to nie panikuj tylko ciesz się tym, co masz. Wszystko jest ok, to sobie problem znalazł. Jak baba, normalnie jak baba! ;P

Gość so sad 87
E tam pierwsza:) Niektóryz faceci są abrdzo wrazliwi i emocjonalni, Tak jak moj:D jestem w identycznej sytuacji:)

Gość no bo autorem jest kobieta

jak jest Wam dobrze to super. moj facet ma 23, ja 19 i powiedział, że jakbym była starsza tak o 3 lata to by mnie o rękę poprosił;) i to wcale nie były żarty z jego strony:) a ja się tą deklaracją nie przeraziłam - wręcz mnie ona ucieszyła, bo jak na tą chwilę jestem pewna że to jest właśnie TEN :) Jesteśmy młodzi więc się nie śpieszmy! :)

Gość *giga*
jak miałam 19 lat to perspektywa ślubu albo dzieci była taka odległa i nierealna... też bym się wystraszyła, gdyby mi chłopak z czymś takim wyjechał. Daj jej spokój, wróć do tematu za 2-3 lata.

nie no dziewczyna to ja nie jestem;p najgorsze jest to ze ona chyba troche sie przerazila moim podejsciem... boje sie ze jak pojdzie na studia to mnie zostawi, pozna kogos innego...

niepotrzebnie się martwisz;) wystarczy, że narazie nie bedziesz poruszał tego tematu, bo widać ze dziewczyna jeszcze nawet nie myśli o małżeństwie i jest jej dobrze z Tobą tu i teraz :)

jak tu sie nie martwic skoro ona ciagle powtarza ze jest mloda i chce korzystać z zycia jak najwiecej sie da, imprezowac, bawic sie, poznawac ludzi, studiowac. ma plany na przyszlosc ale w tych planach nie widac mnie...

każda dziewczyan w tym wieku ma takie poglądy na przyszłość, no może prawie każda. Ale bawić się, studiować i poznawać nowych ludzi może przecież razem z Tobą ;)

Gość Halinka Niemłynkowa
małaprzemadzrała dobrze mówi:)

i tutaj czuje wielki dyskomfort bo nie mam wlasnego samochodu, nie pracuje wiec nawet nie mam jak jej gdzies zabierac. wiem ze bardzo jej tego brakluje, dla mnie zrezygnowala z wielu imprez

pewnie ze mysle.tylko ze ja ide na zaoczne, a ona chce na dzienne. obecnie mieszkamy 20km od siebie, widujemy sie raz w tygodniu:( z tego co wiem to w planach mamy to samo miasto chciałbym zebysmy razem wynajmowali jakies mieszkanie

Gość chłopak mojej siostry
(była w podobnym wieku) też oczekiwał od niej takich deklaracji nie była gotowa, uciekła minęło 5 lat zanim zdecydowała się na ślub (z kimś innym)

5 lat... moja to nie chce wczesniej jak za 7 lat..ale w sumie ja tez tak chce. nie mam zamiaru siedziec na glowie u tesciow albo rodzicow:P

no to póki co żyjcie chwilą:) wyjedzcie razem na studia. skoro chcesz na zaoczne to i praca jakas Ci sie nawinie i bedziesz mogl przeznaczać czesc wypłaty na przyjemnosci, których jak mowiles Twojej dziewczynie brakuje:) 7 lat to kuuupa czasu, w tym wieku nie wybiega się tak daleko w przyszłość;) za wczesnie na takie poważne życiowe plany;)