Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość indywidualna 2009

hmmm....i co ja powinnam o tym myśleć ?

Polecane posty

Gość indywidualna 2009

Witam Was Dobry wieczor mam prośbe czy spotkałyscie sie z taka sytuacja ? co z tym zrobic ?...w sumie to niby nie tragedia w zyciu sa wazniejsze sparawy ale na poczatku to bylo dla mnie cos zdziwaczalego potem zaczelo mnie to bawic ale teraz to juz strasznie mnie to irytuje ....otoz moj facet twierdzi ze chodzi spac po 19.00-20.00 a zatem wieczorem jak kazda kobieta marzy mi sie kilka cieplych eskow badz telefon ewentualnie kilka zdan na gg .on natomiast na gg nie porozmawia bo on nie zalozy gg (jesli mowi prawde ze nie ma ) zadzwonic przed snem tez nie (nie wiem dlaczego ) czesto nie napisal nawet 'dobranoc" bywa tez i tak ze nie odpisze na moje eski wieczorne ..twierdzi ze dazy mnie uczuciem ... ale nie ma potrzeby spedzenia wieczoru ze mna (tak to mozna zrozumiec ) bo idzie tak wczesnie niby spac ...a kiedy przyjedzie do mnie i z tym tez czesto miewa klopot) to kaprysi marudzi zazwyczaj na powitanie.... jak małe dziecko nie bedzie jadł nic mu sie nie chce ....on jest zmeczony spiacy .... wstajemy oboje o tej samej porze ...bardzo mnie to smuci kiedy wczoraj przyjechał i nic miłego nie mozna było usłyszec tylko ze jest spiacy i zaraz po godzinie on by juz jechał ...nie wiem co o tym myslec facet konczy 26 lat mozna by domniemac ze mnie po prostu olewa czy tez ma jako dziewczyne na weekend , dla zabawy . sama nie wiem ..na poczatku wcale nie napisal nie zadzwonil np po spotkaniu ....musialam sie prosic by zaczal sie zachowywac normalnie i napisal czy zadzwonil jesli zadeklarowal zwiazek na powaznie niech tez powaznie sie zachowuje ....i ciagle to samo jak dziecko jemu notorycznie zle ciagle zimno itd a ja jak kazda kobieta chcialabym choc przez jakis czas poczuc sie kobieta pod skrzydłami swojego faceta tymbardziej ze wie iz moi byli zachowywali sie jak na mezczyzn przystalo rozmawialismy duuuuzo i na gg i eski i telefonicznie kazda wolna chwila byla dla mnie scislej mowiac dla nas :( ...rozmawialam z nim dziesiatki razy i tak co kilka dni to samo chyba mam juz dosyc jesli mu sie zwroci uwage to on jest zły tyle tylko czy to on ma byc zly ?a gdzie ja ..dbam o niego troszcze sie ...tez nic ...dziekuje z gory za wypowiedzi

Gość zacznij go tak samo traktowac

Gość camapri34
a może on cierpi na narkolepsję

Gość psidetektyw
A co jest w nim takiego , że za nim latasz? Co jest pozytywnego, co ci pasuje?

Gość pigułkaaaaa
ja mam tak samo...i powoli zaczynam miec tego dosc jestesmy w zaiazku an odległosc i on twierdzi ze nie moze sie otworzyć podobno...

Gość indywidualna 2009
to trudne ale postaram sie

Gość indywidualna 2009
czy latam za nim ? mysle ze zachowuje sie tak jak powinno byc w zwiazku szkoda tylko ze zbyt malo otrzymuje w zamian :(

Gość indywidualna 2009
:(

Gość latarena
Nie wiem czemu gosc to ciagnie, ale ewidentnie widac ze sie z toba meczy. Dziewczyno, szukaj nowego, szkoda zycia na taki jalowy zwiazek!

Gość indywidualna 2009
latarena dziekuje za wypowiedz ...klopot w tym ze zauwazylam iz generalnie jest wypalony zyciowo .... nawet np praca go irytuje

Gość indywidualna 2009
tez tak podejrzewałam ale sprawdzilam kilka razy i to bynajmniej na chwile obecna wykluczam

co przyjechalas do niego i stalas pod oknem? czy wparowalas mu do pokoju i zastalas go spiacego w łóżku? sorry ale nigdy nie uwierze ze ktoś chodzi spać po dobranocce...

Może jest przemęczony, chory, porozmawiaj z nim o tym poważnie, spokojnie, a nie na kafe pytasz. Skąd my mamy wiedzieć, co dolega twojemu facetowi?

Gość pałeczka okrężnicy
po co ci taki niedopieszczony facet? tyle tylko mi się nasuwa chyba, że on jest na coś chory, może stąd ta ospałość i uczucie zimna? mój zimą też zasypia bardzo wcześnie, do 21.00 raczej nie wytrzymuje ;)

Gość indywidualna 2009
Widzisz jestem zrozpaczona bo sama nie moge tego pojac ale kiedy przyjezdza do mnie to takze marudzi jak dziecko ze jest spiacy a jest godzina np 20.00 brakuje mi tej normalnosci gdzie facet spedza wieczor z kobieta piszac eski czy nawet zwykle gg ..zwykle kazdy ma taka potrzebe :(

Przyczyn może by wiele...apatia, depresja, narkolepsja, itp. Jeśli masz poczucie, że Cię kocha, to moim zdaniem powinnaś porozmawia z nim o zdrowiu. Przypadek jest dziwny. Może on ma inne powazne problemy, o ktorych nie mówi...

Gość wiallia
może jest chory, ma lekką postać depresji, anemię albo coś takiego? normalny człowiek ma więcej sił do życia! idźcie do lekarza, a jeśli to nie to, rzuć go, bo szkoda twojego czasu!

Gość indywidualna 2009
Rozmawialam dziesiatki razy chory nie jest aczkolwiek ma zachowania "dziecka " troszcze sie o Niego rozmawiam i prosze aby znormalnial .... wie ze dbam o Niego ale ciagle mu zle ciagle jak dziecko ktore nie bedzie jadło jest rozkapryszone i powinno dostac klapsa od mamy eh....

Gość pałeczka okrężnicy
napisz nam coś więcej o swoim związku: jak długo jesteście ze sobą czy takie zachowanie było zawsze? czym zajmuje się twój facet ile godzin pracuje może coś wywnioskujemy:)

Gość miłego dnia życzę
A jak długo jesteście razem? Są dwie opcje - albo ma inną kobietę/żonę/dziewczynę, albo rzeczywiście coś mu dolega pod względem zdrowotnym, czy ma jakąś depresję.

Gość na bank zonę i dziecko ma

Gość indywidualna 2009
oj nie nie .....tego jestem pewna ....

Gość miłego dnia życzę
No właśnie trochę mało danych znamy, aby coś więcej doradzić. Ale jeżeli on rzeczywiście nie ma problemów, jest zdrowy i takie ma zwyczaje, to trudno będzie Ci uszczęśliwiać go na siłę. Jedynie poradzi tu terapia szokowa, tzn. traktowanie go w ten sam sposób, może wtedy coś zrozumie.

Ja na szczęście nie mam takiego problemu, od samego początku związku codziennie widzę 'dobranoc', czy to sms, czy na gg. A i zadzwonić mu się zdarza... jak mu powiem, żeby zadzwonił :P ale wtedy nie protestuje, zawsze czeka dłuższy czas, żebym też już leżała w łóżku i dopiero dzwoni. Ale nie rzuca tylko 'dobranoc' i się rozłącza, zawsze pogadamy kilka minut. :) ale pisać jakichś słodkich smsków też mu się nie chce... I szczerze, to myślałam, że ja mam mało, a tu widzę, że ktoś może nie mieć w ogóle nic... Zacznę swojego bardziej doceniać. :P

Gość miłego dnia życzę
Tak sobie myślę, może też być tak, że ma problemy zdrowotne, np. z hormonami albo apatię, a nie zdaje sobie tego sprawy. U mężczyzn to rzadsze, ale zdarza się. Spróbuj namówić go na badania, jeżeli wykluczasz, że ma inną kobietę.

Gość indywidualna 2009
znamy sie od ub roku wowczas odmowilam dalszej znajomosci bo ...wydawal mi sie inny niz wszyscy ale po jakims czasie starał sie i zgodzilam sie bo miałam sie przekonac ze bedzie dobrze ...ostatecznie jestesmy 4 miesiace .... On pracuje 8 godzin ..wstajemy o jednej porze tyle ze On ma do pracy 5min a ja na uczelnie 40 km a zatem ja wiecej czasu jestem na uczelni niz On w pracy

Gość indywidualna 2009
Do miłego dnia życzę dziekuje za podpowiedz taka terapia byc moze przyniosłaby efekty

Gość indywidualna 2009
Martynka ja musialam przeprowadzic dziesiatki rozmow aby cokolwiek pisal na poczatku milczal nawet po spotkaniu nie napisał kompletnie nic milczal zdajesz sobie sprawe ? facet ma 26 lat :(