Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość św.Mikojaj jestem

św.Mikołaj

Polecane posty

Gość św.Mikojaj jestem

tak tak wsyscy dostaną prezenty.muse tylko wiedziec co kto chce orajt? wszyscy dostana spoko majonez oprocz ladaco...wiem wiem dziecia sie nie odmawia ale byles nie gzecnym dzieckiem.ceka cie kara i rozga.nie pros nawet mnie. p.s.nie oddaje reniferów i zadnych cukierkow w tym roku nie bedzie.uwaga uwaga to juz niedlugo drogie dzieci wiec...patze na was. Sw.Mikojaj

Gość św.Mikojaj jestem
i zastanawiam sie nad przserwa? powiedzcie mi czy zasluguje na prezenta w tym roku?

Gość św.Mikojaj jestem
no dawac sybko bo casu nima.muse listy cytac dalej a nie tu z ta zasrana kafeteryja sie zmagac...o maj gad

Gość drogi święty Mikołaju
Ja proszę o to co zwykle: o zdrowie dla mojej rodzinki o super faceta i o to żebym nie miała problemów finansowych...... tylko te trzy rzeczy:):):):):):):):):)

Gość św.Mikojaj jestem
dobra mas to jak w banku.na swieta bedzies miala narzeconego. dawac dalej bo ja tu cekac nie bede dlugo. a jak mi nie napisecie co chcecie to sprawie ze ta kafeteryja zniknie.

Kochany Święty Mikołaju, z racji tego, że byłam grzeczną dziewczynka poproszę skromny milion dolców. Dziękuje🌼

Gość św.Mikojaj jestem
mi8lion dolcow? oszalalas? moge Ci dac 1 zl wiecej ni chooja.a wiem ze bylas treoche niegrzeczna...wiem wiem

Gość św mikołaj :-)
.