Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam was o zdanie

Moja dziewczyna okazała się DZIEWICĄ, to straszne...

Polecane posty

Czy jest jej przykro, że nie zadzwoniłeś, ze nie odezwałeś się?? Oczywiście! Jesli nie chcesz jej stracić, zrób to natychmiast! zadzwon do niej,spytaj jak minął jej dzień, nie poruszaj tego tematu. Nie chodzi o to, że Ona jest dziewicą,i nie zrobi NAPEWNO TEGO Z TOBĄ. Może właśnie zrobi z Tobą,ale potrzebuje czasu! Ile w końcu się znacie? albo seks,albo Ona.(i ewentualnie seks wynikajacy ze związku) wybieraj. a podniosła brew i spojrzała z ironią....-tez bym tak zrobiła. Jej wzrok mówił"Ej, Ty nie pozwalaj sobie za dużo, co sobie wyobrażałeś,ze po takim czasie się z Toba prześpie, znów taki jak wszyscy faceci..."

Gość mysle ze zadzwon do niej
i szczerze z nia pogadaj, zobacz, czy ona nie ma jakiejs obawy przed zblizeniem, moze ma zle doswiadczenia z przeszlosci albo jest jakas inna przyczyna... Moze tez tak byc, ze nie krecisz ja fizycznie, ale to tez lepiej jakby ona Ci powiedziala a nie cwaniaki z forum. Na pewno ona wie najlepiej dlaczego nie chce i wazne zebys to uszanowal, ale rowniez niech ona dowie sie, ze ja pozadasz i ze nie jest dla Ciebie latwe czekac nie wiadomo na co. Moze tak byc ze ona jest aseksualna i w ogole nie bedzie chciala, lepiej jakbys to wiedzial juz teraz... Domysly nic Ci nie powiedza. Moj pierwszy chlopak bardzo sie tego obawaial, ze jeszcze z nikim wczesniej nie bylam i mial stresa zeby mnie nie zrazic, co bardzo dobrze o nim swiadczylo, bo nie mial chorej ambicji zeby "nikogo przed nim nie bylo" - co uwazam jest dowodem strasznego egoizmu i zaprzeczeniem milosci. I zrobil dobra robote, a najwazniejsze bylo to, ze sie bardzo staral. W zyciu bym nie chciala stracic cnoty z facetem, ktory chce tylko dziewice, bo to by znaczylo, ze nic dla niego nie znacze a wazne jest tylko to ze nie mam porownania z innymi.

Gość alulala
daj se spokój z tym dzwonieniem, ona i tak nie chce telefonu od takiego palanta. pewnie nie odbierze, a jeśli już to tylko po to żeby powiedzieć ci "wypad buuraku" ...

Gość apoitohuag
21 lat i dziewica, łolaboga, co za szok - no przecież powinna się ruchać już od 15 roku życia a mając 21 to już mieć 150 kochanków .. Co za popieprzone czasy. Małolatom teraz wali na mózg od tego netu, tv i prasy

Gość wyrozumiała
Witam tak samo jak ona mam 21 lat i w tym własnie wieku straciłam dziewictwo . Jezeli bedzie jej na tobie zalezało to napewno nie bedziesz musiał czekac pare miesiecy ja sama sobie obiecałam, że co najmniej poł roku musze z kims byc zeby do czegos doszło . Co prawda znałam go od 2 lat ale spotykalismy sie zaledwie 3 msc. Postanowiłam nie czekac . Co prawda potem załowałam ale mam juz to z głowy :) Może ona poprostu jest niesmiała . Dlatego musi byc do ciebie najpierw przekonana zeby cos z tego wyszło ...A ty tak na ostro pojechałes na początek :)

Gość mixxxi
"Co prawda potem załowałam ale mam juz to z głowy" - buahahaha to GRATULACJE że masz już to z głowy, normalnie pewnie kamień spadł ci z serca. Super, nie ma to jak mieć konkretny powód do sexu "żeby mieć to wstrętne dziewictwo już z głowy " śmiech do potęgi n'tej :))))))))))))

to żę Ci tak powiedziała to nie znaczy że tak jest. może właśnie za późno się do niej dobierałeś i powiedziała to raczej sarkastycznie :D

Gość Michal Marchlewski
Czy to nie ty autorze założyłes topik o tym, że twoja dziewczyna chce iść do ginekologa?

Gość pytam was o zdanie
zadzwoniłem, no ok. W sumie to na ten temat nie rozmawiałem z nim. Niby ok, ale jakiś taki dystans nie wiem czy z mojej strony czy z jej. Nie wiem z czego TO wynika. To jest taka dziewczyna, która wiecie ma dosyć liberalne poglądy, jest taka ladna i się okazuje, że dziewica. Jutro może się z nią spotkam jak będę mial okienko przed jej zajęciami.

Gość mixxxi nie wiesz o czym
gadasz to sie nie odzywaj. Wiele kobiet (i mezczyzn) ma problem z tym, ze jeszcze nie mieli partnera, ze moze im cos nie wyjsc, moga sie nie sprawdzic, moze nie beda wystarczajaco dobrzy z racji niedoswiadczenia lub beda miec uraz. Wiec nie wysmiewaj glupio tylko pomysl na drugi raz zanim cos napiszesz.

Gość mixxxi
świetnie wiem o czym gadam. połowa takich wariatek robi to dlatego żeby właśnie mieć to z głowy - nie z miłości, namiętności tylko dlatego że, to przecież wstyd być jeszcze dziewicą mając te 20 lat. Więc ponawiam "Co prawda potem załowałam ale mam juz to z głowy" - buahahaha x 100

Gość mixxxxi glupi jestes
bo jeszcze chyba za mlody na takie rzeczy i w ogole nie wiesz o czym gadasz...

Gość kless
wow, wychodzi na to, ze facei wola dziewczyny, ktore mialy przynajmniej pare penisow w ustach i pochwie przed nimi, no bo chyba nie myslisz, ze nie-dziewica ma dziewicze usta?:D

Gość mixxxi
rany posiadła mój umysł !!!! aaaaaaaaaa i ona wie o czym ja gadam a ja nie wiem, masakraaaaaa , chyba się spłaczę ze śmiechu ..:D. hahahahahahaha

Gość lady film
a dajcie dziewczynie spokój... i ty autorku też :)

Gość pytam was o zdanie - autor
dobra, juz wyluzujcie... jutro się z nią spotkam, mam poruszac ten temat? czy co? mam ją zapytac dlaczego tak jest jak jest? :o

Gość no aleeee
no ale nie w czasie przerwy miedzy zajeciami jak chyba napislaes ze chcesz sie spotkac ....:/no

Gość ja tez dziewica i co
mam 21 lat, moj ma 31 i niewspóżyjemy i zyjemy, jestesmy z soba 4 lat i co? szok? chcemy poczekac do slubu a ciognie nas jak holera

no wtedy, a co? jaki problem? ona jutro konczy pozno, więc się potem nie spotkamy (jutro). Tylko w czasie mojego okienka i przed jej zajęciami.

Gość no alee
to wtedy przepros za swoje zachowanie,jak wyczujesz ze chce o tym rozmawiac to wypytaj co i jak

Gość no aleeeee
no ale Ty chcesz z nia rozmawiac na uczelni?????????

a czemu nie?

Gość no aleeeee
yyyyyyyyyy.....dobra,koncze dzieciak z ciebie,ide spac dobranoc

no aleee - ale o co ci chodzi? to gdzie niby? odpowiedz

Gość Żałosny palancie!!!
Ty jesteś nie normalny chodzi Ci tylko o seks... Cipa to nie zabawka, a chuj tym bardziej... A jak chcesz sobie poruchać to idź do Kaczorowa i tam sobie zaruchasz kogo będziesz chciał... A co do tej dziewczyny to współczuje jej, że jest z Tobą, bo Ci tylko o jedno chodzi... Co Ty myślisz, że każdy od razu musi uprawiać seks, bo ty tak chcesz... No to jesteś głupi i źle myślisz... I tak wgl to wiesz jak dojechać sobie do Kaczorowa? Jak chcesz to ja Ci powiem ;/ Bo to jest nie normalne co Ty tutaj wypisujesz, a Ty powinieneś być dumny, że masz dziewczynę taką, a nie co się puszcza z pierwszym lepszym... Pozdro dla Ciebie... PS. Jesteś Żałosny!!

Gość Dzwinyy jest ten swiat
Koles wkurzony ze dziewczyna jest dziewica i nie porucha bo pewnie mu szybko nieda o ile da. A ja rozstalem sie po 3 tygodniach z dziewczyna bo okazalo sie ze nie jest dziewica a dla mnie to wazne. Czemu ja nie moge trafic na dziewice a ten koles na kobiety z przebiegiem. Dodam ze mam duze potrzeby ale potrafie je sam rozladowac i poczekac na seks pomimo bycia w zwiazku az okaze sie ze jestesmy dla siebie bo niechcialbym jej zabrac dziewictwa i sie rozstac wiedzac ze komus podobnie jak mi przeszkadza brak dziewictwa u kobiety przez co zmarnowalbym jej szanse na poznanie kogos wartosciowego.

Gość kora82
Co Wy tak na chlopaka najezdzacie?? Ma swoje potrzeby i tyle. Ma je zdusic w sobie bo ona nie chce z nim sexu uprawiac. Moze lepiej jakby poszedl an bko do jakies cichodajki. Ja nie rozumiem czemu ludzie do sexu dorabiaja taka ideologie. Sex to sex. A ci ktorzy rozpoczonyja wspolzycie pozno najczesciej pozniej zaluja czemu tyle czekali.