Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam was o zdanie

Moja dziewczyna okazała się DZIEWICĄ, to straszne...

Polecane posty

Koleś skusiłeś sprawe. Trzeba było zagrać ta > Nigdy tego nierobiłas ? Nic nieszkodzi skarbie. Teraz byś ją przytulił, powiedział kilka komplementów że to ok być dziewicą. Że będziesz delikatny na początek, bez pospiechu, jak tylko coś jej niebedzie pasować to przestaniesz. Mam na myśli takie delikatne rozbrajanie bomby. Na chama nierozbroisz bo wybuchnie :) ale jak sie popieści to wszystko da rade.

Gość co za cymbał
człowieku,ale masz problemy,ona jest dziewicą,no weź mnie nie rozśmieszaj,to jakiś problem jest dla ciebie?nie będę uczył ci co należało by zrobić w tej sprawie,ale myśle że pod kopułą masz nie teges:o

Gość rakela makrela
czy Wy nie zauważyliście że to temat sprzed 4 lat? :o

Gość 22letnia
Nieby sprzed 4 lat, ale względnie aktualny. Jakoś w zeszłym tyg też był poruszany temat "późnego dziewictwa". Jedni lubią jablak, drudzy gruszki i nikomu sie na siłe nie dogodzi. Chociaż czytając niektore wypowiedzi to wychodzi ze wszstkie dziewice 20+ powinny sie zebrac i popełnic samobójstwo, bo je nikt nietknięte nie zechce:P Ja narzie tez czekam. Absolutnie nie na jakiego księcia z bajki na białym rumaku, któremu sie oddam tylko i wyłącznie po slubie :P Czekam na faceta, ktory będzie mi OKAZYWAŁ (celowo wielkimi literami, bo licza sie czyny a nie slowa moje drogie dziewczeta) że mnie kocha i ja bede kochac jego. I nawet gdybyśmy mieli sie rozsztac to żebym nie załowalam ze ten pierwszy raz był z prawdziwej miłosci. :):) Pozdrowienia dla wszystkich późnych dziewic :D

Gość Gxxxx
Dziewica nie dobrze.gdyby Ci powiedziala ze wczoraj sie bzykala taz by bylo nie dobrze.kup sobie lalke moze.

Gość taki jeden facet 28
Moja obecna dziewczyna okazało się ,że też jest dziewicą ,a miała wtedy 27 lat. Ja to zaakceptowałem po prostu bez żadnych durnych tekstów , fochów , kwasów ..i zacząłem ją rozpalać dalej . Pierwszy raz się kochaliśmy około 2ch miesięcy po 1 randce ..ale to też dlatego że wtedy mieliśmy dopiero sposobność i komfort. Wcześniej to się dobrze wybadaliśmy pod ubraniem itp. Nie ukrywam ,że gdyby pomimo moich starań i cierpliwości dziewczyna dalej stawiała "dziki" opór to bym odszedł. No ,ale moja choć nieśmiała była wtedy to było widać ,że chciała i powoli dążyliśmy do celu. Takie dziewczyny potrzebują głównie akceptacji ,że to że jest dziewicą to jest OK i że razem odkryjemy ten świat. ..i tyle ;]

Gość Titi221352
Do autora - no kochany skoro masz swoje potrzeby to bierzesz kaskę i idziesz na dziwki, no chyba że nie masz kaski, za takie rzeczy się płaci. Bo za darmo raczej nie dostaniesz bo jesteś takim palantem, że ona n pewno tego z tobą nie zrobi. Pozdrowionka.

Gość kłodisz
tylko seks, nic wiecej liczy sie w życiu

Gość gość
każdy woli dziewicę za żonę!

Gość gość
może szuka faceta który nie myśli tylko hujem i z którym można zbudować jakąś rodzinne ty tego nie chcesz masz inne wartości

Gość gość
G****o wiecie o życiu. My poszliśmy do łóżka na 3 randce i co? Jesteśmy juz 2 lata ze sobą, zareczeni już i planujemy ślub.

Gość gość
ta ostatnia wypowiedz jest kobiety?

ja ci odpowiem kolego :)d dwa rozne swiaty 2 rozne potrzeby to nie ma sensu :)