Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wfrfgrthbytyhyhu

Zerwałam z facetem tydzien temu

Polecane posty

Gość wfrfgrthbytyhyhu

On płakał, szalał, no histeria. A dziś liże się u jakieś laski, zaprosiła go na randkę do domu. No szybko się pocieszył.

Gość wushu
chyba nie myslalas ze bedzie plakal kilka miesiecy? najwyrazniej zrozumial ze juz wystarczajaco sie ponizyl i ze czas poszukac sobie nowej dziewczyny skoro ty go nie chcesz... z reszta, najlepszym lekarstwem na nieudana milosc jest kolejna milosc...

Gość wfrfgrthbytyhyhu
Ta... to po huj on mnie o wszystkim informuje. Własnie mi napisał ze zostaje u niej na noc. A wczoraj sie poznali przez net!

Gość wushu
sraly muchy bedzie wiosna... naprawde nie widzisz ze cie koles zwyczajnie podpuszcza? chce zebys byla zazdrosna.. gdyby na prawde byl u nowo poznanej laski na noc to za nic w swiecie by sie tobie nie przyznal bo nici z ewentualnego powrotu.. a ty sie dajesz podpuszczac...

Gość wfrfgrthbytyhyhu
Ale ja wiem ze on tam jest! Bo go nie ma w pokoju. Mieszkamy w jednym akademiku.

Gość wfrfgrthbytyhyhu
W ogole dzis to mi ten chujek napisał jeszcze smsa wczesniej tresci mniej wiecej takiej: "wróc, spróbujmy jeszcze raz.. moze dla nas odpowiedni bedzie taki luzny związek" ja mu kurwa dam luzny związek. Niestety miałam takiego faceta który mnie "kochal" i najlepiej zabrałby mnie do klubu swingersów. A teraz został na noc u jakiejś cizi poznanej na czacie. Wariactwo!