Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniaa0

Opowiedzcie o swoich PROBLEMACH- tylko normalne osoby

Polecane posty

Ja mam nie ciekawe życie... chętnie poslucham co Was trapi, z czym sie zmagacie i ogolnie o wlasnych prawdziwych problemach...

Gość olo99
a ja lubie chleb ze smalcem, i nie wiem co mam robic

Gość zaraz yebnę
nie mam pasji, czegoś czym mogłabym się zająć po wyjściu z uczelni, siedzę ciągle w domu, nie mam faceta, znajomych też w sumie nie mam, mam za to problemy z hormonami i jestem owłosiona jak gorylica w miejscach, które powinny być gładkie jak dupa niemowlaka. rozważam opcję skoku :o

Gość jak już będziesz robiła ten
skok to przy okazji wskocz mi do łóżka (rozumiem w swojej naiwności iż jest to skok na Bank)

Bardzo poważne wypowiedzi:) a gdzie,,poka fote'' eeeee kiepsko. a jakies madre osoby moze sie wypowiedza a nie debile:)?

nie sadze ze ktos chcialby sluchac:( ja osobicie wole sluchac i pomagac innym

Gość ja też planuję skok
na bandżi bez bandżi nie mam domu, mieszkania, samochodu, beznadziejną prace. To tyle dobrego co mnie w zyciu spotkało po tylu latach nauki, ślęczenia nad książkami i wyrzeczeń. Aha jeszcze wada wzroku

Gość przyznaj sie stworzylas
ten topic, zeby na swoim monitorze ujrzec ten wymarzony tekst "poka fote" a tu takie rozczarowanie :o

Gość zaraz yebnę
"jak już będziesz robiła ten skok to przy okazji wskocz mi do łóżka (rozumiem w swojej naiwności iż jest to skok na Bank)" nie polecisz na gorylicę, wygonisz mnie z tego wyra :(

Wątpie żeby to było dpowiednie miejsce, aczkolwiek ludzie mają taką naturę, że lubią anonimowo się wyżalić. W takim układzie na pewno padnie tu parę krótszych lub dłuższych wypowiedzi. Masa ludzi ma problemy i jest nieszczęśliwa.

no jasne ze liczylam na ,,poka fote'' w koncu na kazdym topiku to jest:) a tak powaznie to daruj sobie:)

odpowiedziarz- no tam, jedni maja problemy inni nie, jedni wieksze inni mniejsze... moj nalezy do tych wiekszych niestety:(

Gość a ja chętnie napiszę
od dawna walczę z bulimią, nienawidzę swojego ciała, mój ojciec znęca się psychicznie nad całą rodziną oprócz...mnie, która to odgrywa rolę kochanej córeczki tatusia, czuję że studia które sobie wybrałam mnie przerastają, nałogowo kłamię, rozpieprzam każdy związek albo nawet szansę na związek, nic nie sprawia mi przyjemności, nie wierzę w Boga

Gość megaminimax
ja mam problemy ze sobą, ale miało być normalne osoby więc nie mam prawa się wypowiadać dziękuje za uwagę

normalne w sensie; bez glupich wypowiedzi i robienia sobie jaj

Gość a ja chętnie napiszę
o ile to ma jakieś znaczenie, 19

Gość prawdziwa gertruda
a ja mam upławy swędzi mnie picza przytyłam 10 kg na dodatek mam pryszcze wypadają mi włosy nie mam kasy ... itp

Dobrze że chociaz nad Toba nie zneca sie ojciec... wiem marne pocieszenie... ale jak chcesz uslyszec o moich problemach to smialo... poprai ci sie chumor:(

Gość prawdziwa gertruda
no i tez walczę z bulimią i alkoholizmem :O

Gość niepodpisana 5467
jestem na ciezkich studiach, powinnam sie non stop uczyc, nei mam motywacji, nei umiem sie zabrac i tylko slecze na kafe non stop......

to juz cos powazniejszego faktycznie:( powinnas isc do AA, i do psychologa

Gość prawdziwa gertruda
jestem już stara nie mam dzieci ani męża straciłam dużo czasu dla faceta idioty jestem na utrzymaniu mamuśki

Ja tez zawalam szkole, przez swoje problemy nie moge sie skupic na niczym:( zycie mi sie zawalilo