Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co by tu kupic

co na mikołaja dla 2latka?

Polecane posty

Gość co by tu kupic

tak w przedziale 50-100zł?

Gość Izabelitaaa
Teraz to ciężko jest cokolwiek kupic dla takiego brzdąca. Najwiekszym problemem jest to, że w naszych czasach dzieci w wieku dwóch lat mają praktycznie wszystko :P Ja to teraz jako prezenty daje pieniądze i jakiś drobiazg kupuje, np jakiegoś misia, lalkę, autko czy książeczki. Zalezy jeszcze co lubi i czym się maluszek interesuje tak mniej więcej... Ale to wszystko trudny wybór ;)

Gość ksiazeczki
puzzle itp.. moj np. dostanie rampe dla resorakow bo bardzo lubi takie urzadzenia i nie ma ale faktycznie zaabwek ma ogrom :/

Mój synek ma 2,5 roku...i na Mikołaja mamy zamiar kupić mu takiego dziecinnego laptopa (to koszt około 50 zł) niedość ze fajna zabawka to jeszcze edukacyjna, uczy sie liczyc, pisac...ma tez jakies gry,a w tym wieku to chyba udany prezent... W ubiegłym roku kupilam taki prezent mojej 3-letniehj chrześnicy (w tesco za około 30 zł)była przeszcześliwa...

Jesli chodzi o laptopa, to szczescie trwa krotko. Widzialam takie leptopki u dzieci znajomych i u siostrzenicy. Zabawa byla krotka. Programy edukacyjne sa po prostu nudne, monitorki niekolorowe i male. Malo ktore dziecko bawi sie czyms takim dluzej i korzysta z tych edukacyjnych programow.

moja cora ma 1,5 roku i ma takiego laptopa i sie nim bawi.najbardziej lubi melodyjki.teraz zaczyna uczyc sie literek i powtarza sobie po programie.

Moze te laptopy bawi po prostu najmniejsze dzieci, bo maja muzyke? Moja 3-letnia siostrzenica rzucila swojego laptopa w kat. Zamiast komputerowych zabawek polecam raczej cos, co nie bedzie przyzwyczajalo dziecka do siedzenia w domu przed komputerem lub telewizorem. Kupcie cos do zabawy na zewnatrz lub rozwijajace zabawki. Klocki zawsze sa super. Proste puzzle. Dla chlopca autka, dla dziewczynek AGD. Wszelkie zestawy ze zwierzetami, telefony, aparaty fotograficzne dla dzieci. Dla dziewczynek ozdoby- naszyjniki, branzoletki, spinki, torebki, tudziez stoliki z lustrami. Kto duzo podrozuje moze kupic walizke lub plecak dla dziecka. Sprawdzaja sie tez takie "odpustowe" zwierzatka na kijku do pchania. Albo moze sanki- odpowiednio do pory roku. No i oczywiscie zestawy do malowania. Na wieksza kieszen polecam rowerek bez pedalow (laufrad)- dziecko uczy sie rownowagi i bez problemu potem przesiada sie na rower. Moja corka jest zachwycona- na rowerki 3-kolowe nie chce juz nawet spojrzec.

no nie wszystkie dzieci bawia sie laptopami.moja co jakis czas. ale zestaw do rysowania tez sie sprawdzi.duzy blok i kredki i dziecko ma radoche jak nie wiem co.klocki tez sa fajnym pomyslem

Mój synio (obecnie 2,5 roku) uwielbia się bawić wszelkimi sprzętami typu AGD. A więc robot, pralka w wersji dla dzieci. W zeszłym roku miał obsesję na punkcie czajnika. Kupiłam mu na allegro Krups z odgłosem gotowania wody i ze światełkami. Był zachwycony , bawi się nim do dnia dzisiejszego. A poza tym uwielbia wszystkie zabawki dla małego majsterkowicza, ma całą skrzynkę takich narzędzi.

Jak do mnie przyjeżdża 3letnia Aga,to wysypuję puzzle(takie specjalne,duże) i układamy,może nie skacze przy tym radości,ale widać,że myśli,kombinuje nad tym i jest skupiona :D Sądzę,że i 2 letniemu brzdącowi się spodobają ;)

cześć dziewczyny:) ja również się zastanawiam nad zabawką dla mojego chrześniaka, ma 2,5roku. a zamawiał ktoś na tej stronie mytoys.de ? fajny pomysł z tym rowerkiem no i narzędzia malego majsterkowicza... chciałabym aby naprawdę zainteresował się tym co mu kupię

marcelina a w tym muzycznym warsztacie to wszystkie czesci mozna odczepiac, chodzi mi o te srubokrety itp. ??

Gość u nas nie ma gwiazdki