Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dejw90

Jak rozkochać dziewczynę.

Polecane posty

Gość Dejw90

Od dłuższego czasu rozmawiam z fajną dziewczyną. W najbliższym czasie mamy zamiar spotkać się pierwszy raz. Podczas rozmów z nią dowiedziałem się że nie chce związków i chodzenia. Ja jednak myślę że gdzieś w niej coś co potrzebuje drugiej połowy. Znacie jakieś sprawdzone porady jak dotrzeć do niej, przekonać ją do siebie i ją w sobie rozkochać ?

Gość ddfghgh
chyba przeczytala "dlaczego faceci kochaja zolzy" hahahhaa

Gość Dejw90
Tylko tyle ?

Myślę, ze to przyjdzie z czasem:) ze mna bylo identycznie, też zarzekałam się, że nie chce sie wiązac, a jak sie zaangażowałam to tak juz trwam w związku prawie 2 lata i jestem szczesliwa:) Także głowa do gory i niczego na siłe nie przyśpieszaj:)

Gość Dejw90
Dzięki. Macie jeszcze jakieś porady ?

Gość nie martw sie
dziewczyna tak mówi, bo udaje niedostępną :) też tak robiłam, przez miesiąc spotykałam się z chłopakiem, ale podkreślałam, że "jesteśmy tylko przyjaciółmi", i spotykam się z nim "bo w końcu bardzo go lubię, jak brata". po miesiącu spacerów, oglądania filmów, spotykania się w kawiarniach, winiarniach... złapał mnie za ręke i tyle! :)

Gość 3rr43545
Przecież tak go mogłaś tylko zrazić, dziwne że nie dał sobie spokoju. A później byś płakała.

Gość Dejw90
"nie martw sie" to brzmi dość zachęcająco. Chwycę ją za rękę i powiem jej prosto w oczy że ją kocham :) Boje się że źle to odbierze i przestanie mnie lubieć.

Gość oods
niektórzy serio nie chcą być w związku i nie jest to kokieteria- np. ja - nie szukam faceta do związku a z każdym który się za mocno angażuje urywam znajomość

Gość Lady Night
I dobrze zrobisz Dejw90:)

"po miesiącu spacerów, oglądania filmów, spotykania się w kawiarniach, winiarniach... złapał mnie za ręke i tyle!" Ale powiedz teraz dziewczyno tak SZCZERZE prosto z serduszka , jak by to zrobił "ciut" szybciej to byś się nie obraziła?

Gość Lady Night
Myślę, ze nie. W tym urok randek;)

Gość wyjątkowa_inna
Nie naciskaj - staraj się jak najdłużej zachowywac jak dobry kolega ,lub/i przyjaciel . Bądź sobą !

" "nie martw sie" to brzmi dość zachęcająco. Chwycę ją za rękę i powiem jej prosto w oczy że ją kocham Boje się że źle to odbierze i przestanie mnie lubieć. " Zbyt szybkie wyznawanie uczuć. Chyba w tej sferze nie muszę za dużo tłumaczyć. Musisz umieć nad sobą panować i wiedzieć, kiedy możesz sobie na to pozwolić. Wyluzuj. Nie rób tego bez pewności! Masz inne metody na zdobycie zainteresowania, zwłaszcza, że powyższa zastosowana w nieodpowiednim momencie bardziej odstrasza niż przyciąga.

Gość Dejw90
Dziękuje za porady. Mam nadzieje że się uda :)

Gość Dejw90
Możesz się nie podszywać pod mój nick i nie pisać takich głupot ?