Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lama94

czy ona coś czuje???proszę o stwierdzenie tego,bardzo mi zalezy.......

Polecane posty

Gość lama94

W dniach kiedy do niej zagdam(nauczycielki) to pozniej na lekcjach jest jakas zabawna zartuje z nami :) usmiecha sie mówi mi po imieniu:) przygryza wargi i rusza tak dziwnie nogą,patrzę się na Nia takim innym wzrokiem wiem ze ona ten wzrok czuje i tez czasem sie usmiechnie cos powie i popatrzy czy ona coś czuje???????? byłem kiedyś przy odpowiedzi nie umiałem 3 rzeczy na 5 które mi zadała więc powinienem dostac 2 badz 3 ale dostałem -4 ,a ostatnio kumpla wzięła nie umiał jednej rzeczy i powiedziała tak ach niech stracę : i dała mu -4 tez chociaz zasługiwał na lepszą ocenę :) a szczerze nie wiem co mu chciała dać gdyz powiedziała niech stracę ..........:) ona wie ,że się w Niej kocham :) napisałem Jej kiedys żeby Ją sprawdzić ze nie chce psuć tego co jest pomiędzy Nią a jej facetem ,a ona przestała nosić taki pierścionek podobny do zaręczynowego ,jechałem kiedyś bardzo ruchliwa trasą ,jechała cały czas za mną ,a jak na następny raz zagadałem to powiedziała ,ze to bardzo niebezpieczne i ,że jest teraz dużo wypadków......a w wakacje gdy nauczyciele skończyli konferencję ,czekała 20 min przy samochdzie koleżanki i rozglądała się na boki :) idąc kiedyś mijałem się z Nia na chodniku patrzylismy sobie w oczy i uśmiechaliśmy się ,po czym zapytała Nie na lekcje a ja do Niej : na 10 na fizykę przyjdę ,uśmiechnęła się tak jakoś fajnie :D,była tez kiedyś sytuacja ,że napisałem Jej list miłosny ,ona wie ze to ode mnie ,czy ona cos czuje czemu tak robi?????było dużo takich sytuacji dwuznacznych ,jak myslicie???? nie które z tych sytuacji moi kumple tez widzą :D ja mam 15 lat ona 29 i nikogo nie ma........ ostatnio jeszcze 2 kumplów siedziało na ogrodzeniu na przerwie,ona chodziła 5 min widziała ich wcześniej ,ze siedza,ale dopiero po 5 min podeszła i powiedziała ,ze mają zejść jak przyszła to podeszła obok mnie i tak stała wpatrywałem się w Nią ,a później poszła gdzieś dalej stanąć oparła się i patrzeliśmy sie na siebie,te wczesniejsze spotkanie na chodniku nie było normalne ( te spojrzenia) było teztak ,ze znalazłem Jej profil na nk ,miała podane 2 pierwsze litery nazwiska po moim wejściu zmieniła sobie już na całe (ale znależć Ją szło tak jak dawniej)jak znowu Jej wszedłem to znów zmieniła na 2 pierwsze litery,dlaczego to zrobiła????czy ktoś wytlumaczy Jej zachowanie??? malować zaczęła się mocniej i inaczej zaczęła się ubierać......a jak mamy lekcje to jak zada nam jakies zadanie to wszystkich kontroluje tylko nie mnie......kiedyś jak z Nią szedłem do szkoły to pożniej w innej klasie zaczęła gadac o pogodzie i powiedziała im ,ze szła z pewnym uczniem z 3a bardzo miłym i dobrym uczniem (chociaz ucze sie przecietnie) i ze maja sie na mnie wzorowac i brac przykład............ nic sobie nie wmawiam tak jak mi napisało kilka osób ....... było tez tak ,ze kiedys bylismy na takich pokazach ja Ją o coś zapytalem a ona patrzyła się na mnie i nic nie odpowiadała i tak z 7-8 sekund....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować