Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lora3333

Drogie mamy wiem ze nie na temat ale jesli macie chwilke czasu pomózcie mi

Polecane posty

Gość lora3333

Moza akurat któras z was zna się choc troche na modzie i ma ochote popisać. pisałam już na ogólnym ale tam nikt nie chciał nic konkretnego napisac, były tylko odpowiedzi ta pierwsza,ta druga, a mi nie o to chodzi. W swięta wybieram się do domu rodziców mojego chłopaka. Do świąt jeszcze troche czasu, ale ja już szukam pomysłu na ubiór bo pozniej wiadomo prezenty przygotowania, a dla mnie dobrac odpowiednie ubranie to nie tak raz dwa. a to dlatego ze nie jestem szczuplutka modelką. mam 168 cm wzrostu i nosze rozmiar M/L z większym naciskiem na L. zalezy jakie ubranie i w zależnosci czy ma to być rzecz przylegająca czy bardziej luźna. moim mankamentem są masywne ida, no i odstający brzuch a co za tym idzie boczki. ok nie jestem jakaś strasznie gruba, czy nieforemna ale mam swoje kompleksy i staram się raczej ukrywac to co mi się nie podoba.zawsze wydawało mi się ze dla takiech osób najlepsze są luzne tuniki odcinane pod biustem sięgające za biodra. ale to nie zawsze prawda, ja w takiej tunice wyglądam 2 razy grubiej. nie rozglądałam sie jeszcze po sklepach ale patrzyłam juz troche na allegro co jest. podoba mi się np to http://moda.allegro.pl/item794081772_tunika_ sukienka_extra_gratis_zawieszka_swarovski.html albo to http://moda.allegro.pl/item806870531_panterk a_i_zebra_sliczne_tuniki_z_dekoltem_7216.html ale czy ja bym dobrze w czyms takim wyglądała? musze miec po prostu pomysł na siebie wtedy moge isc na zakupy. moze ktos ma chwilke czasu i zna się ciut na modzie to ja bym chętnie posłuchała wskazówek co do ubioru. z góry dziękuje

Chciałabym Ci coś doradzić, ale stronki nie wskakują...napewno musisz polubić siebie i swoje cialo, chyba, ze do Świat chcesz coś w nim zmienić, najwazniejsze żebys siebie akceptowała...

Gość zzzbyyycchh
zle wklejone a ubierz sie tak jak lubisz ,bez rzadnych udziwnien i bedzie git