Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweleeekkkkk

Czy to jest az trudne dla niej ?

Polecane posty

Gość Paweleeekkkkk

Cześć wam mam 22 lata moja partnerka rozwódka ma synka 5 letniego a sama ma 26 latek. Nasz związek trwa juz ok 5 misiecy i coraz lepiej nam sie układa miedzy sobą planujemy teraz bobaska i chcemy zostac juz na zawsze razem wiec w najblizszym czasie chciał bym sie jej oswiadczyc. no ale problem polega na czyms innym! jak juz pisałem staramy sie o dziecko wiec sie czest kochamy ja tylko mozemy i czas nam na to pozwala nasze zycie seksualne jest krótki i dopiero sie poznajemy. Kochamy sie i to bardzo ! ale jezeli mam z nia byc blisko to mi smutno sie robi i zal mi sam siebie !! staram sie bardzo nasza gra wstepna polega na tym ze ja ją próbuje podniecic całuje po szyjce posladkach nie natarczywie ale delikatnie i z wyczuciem głaszcze jej ciało jak tylko potrafie najlepiej!! Całuje ja po CAŁYM ciele!! zajmuj sie jej psitka ! najgorsze jest to ze ona w tedy nie odwzajemnia mi dotyku nie dotyka mnie po torsie cie całuje mnie po ustach musze sam sie zblizyc y dostac całusa !! zrobiłem nawet dla niej ostatnio tatuaż by sie mna zainteresowała Poprostu nasza gra wstepna opiera sie na tym ze ja ja pieszcze całuje by była rozpalona a ona nic nie robi tu juz nie chodzi o loda tylko o dotyk o szeptanie miłych słówek causy w usta w klatke piersowa! Ona ogranicza sie tylko do tego ze jak juz jest rozpalona az jej oddech jest nie równy wydaje ruzne odgłosy wyjmuje mi małego ze spodni i rusza skora to jest wtedy znak dla mnie ze mam jej go włozyc!! nic czułosci nic dotyku a ja tak sie staram chce dla niej jak najlepiej miałem ruzne kobiety i kazda była zadowolona ze mnie lubiły mnie dotykac uwazam ze jestem w miare atrakcyjnym facetem bo kobiety mnie zaczepiaja proponuja ruzne zeczy a ja jestem bardzo wierny i nigdy nie zdradze swojej wybranki. Rozmawiałem z nia na ten temat wiele razy i zawsze otszymywałem odpowiedz ze mieni sie to ale zawsze jest tak samo nie mam siły na rozmowy CO WY O TYM SADZICIE

Gość panie daj mi wine
psitka :D:D wiesz co to słownik ortograficzny?

Gość załamana narzeczona
no a ja mam odwortnie, to ja tule pieszcze caluje a on ... zero odwzajemnienia. Gra wstepna z jego strony zupelnie nie istnieje, nigdy nie przezylam orgazmu to bardzo smutne:(

Gość Paweleeekkkkk
jestem dyslektykiem i wiem ze robię błędy ale dziękuje za zwrócenie mi uwagi na moje błędy !!