Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriaaaaaaaaaannnnnnnnnnka

maseczka WAX

Polecane posty

stosował ktoś ? bo ja wczoraj zakupiłam, ale jakoś nie jestem przekonana, bo włosy jakieś szorstkie

Gość ja stosowalam i wedlug mnie
jest dobra trzeba tylko trzymac jako goracy kompres na glowie przynajmniej pol godziny , ja to robioe jak w wannie siedze:p no i troche postosowac okolo miesiaca lub wiecej

Gość no tak ja stosowałam
bo fryzjerka zachwalała,i rzeczywiscie, włosy puźniej lepsze były.Tylko nakładaj na min. 30 min i owin ręcznikiem,folią i badz w cieple, np. w wannie.Aha i ona jest na bazie hny więc nie farbuj po niej chemicznymi farbami.=)

Gość ehe he widze
że w tym samym czasie moja poprzedniczka napisała prawie to samo=)

zajebiście, sie teraz o tym dowiadywać bo ja zamierzam sobie odrosty zrobić...ALe na opakowaniu nie pisze nic o farbowaniu...dziwne. trzymałam poł godziny w wannie, bo tak napisali. Włosy łatwo się rozczesały za co chwale, bo mam bardzo długie i bardzo splątane (po myciu) ale jakieś szorstkie sa. Do opakowania byl jedwab w plynie dolaczony, jakis gratis, nie orientujecie sie ile taka impreza kosztuje ??

Gość jedwab kilka zl
a maska ok 30 sa mała i duża.A apropo farbowania, to chodzi o to że np. na hnie (farbie w proszku) jest napisane żeby nie farbować chemicznymi przed hną lub po (niepamiętam dokładnie)bo mogą na siebie reagować niekorzystnie.Wax jest na bazie hny,jednak odczekaj od zrobienia tej maseczki ,niewiem kilka dni i wtedy zafarbuj.

za maseczke dałam 16 zl z groszami. Teraz to się wystraszyłam ta henną, bo wczoraj robiłam tę maseczkę a dzisiaj myślałam zrobić te odrosty. Odczekam parę dni, mimo że na opakowaniu nie ma żadnych uwag na temat farbowania chemiczną farbą... Ta WAX to moja ostatnia nadzieja, miesiąc temu obciełam zniszczone końcówki ( hehe 15 cm, fajne końcówki). Jem tabletki na wzmocnienie, rzadko farbuje i to tylko odrosty (co 6tyg) a wypadło mi z połowe włosów... Kiedyś byłąm z nich taka dumna...

z drugiej strony, przecież są szampony na bazie henny - timotei np. do włosów brązowych. Zatem może tej henny nie jest tak dużo

jest rewelacyjna,ja po niej farbuje tzn rozjasniam i jeszcze nigdy nie bylo problemu

Gość No mnie też
wypadły, a teraz to mam zakola!=( buu kupiłam na recepte alpicort e po 70 zł/! , nie widze poprawy(choć podobno najpierw muszą wypaść te słabe żeby nowe wyszły=) wax duży kosztuje 17 zł? bo ja musze chyba zakupić. Nie stresuj się tak tymi odrostami, jak wczoraj maska to może jutro ,pojutrze walnij odrosty=)

250 gram - 16 z groszami. Zrobię odrosty nastepnym razem.

Gość jeśli wypadają Ci włosy
tak, że robią się zakola to być może masz problemy hormonalne... Ja bym radziła to sprawdzić.

no i stosuje sobie ten WAX, dostałam łupieżu (znowu) i jakoś nie widzę poprawy. Dziewczyny , po jakim czasie coś się ruszyło ??