Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Freon

Spadło mi libido, a moja kobieta podejrzewa że mam inną na boku

Polecane posty

Ostatnio (ok. miesiąc) mam po prostu niższe potrzeby seksualne niż ona. Jest to spowodowane paroma rzeczami, głównie stresem związanym ze zmianą pracy i ogólnie ta jesienna aura źle wpływa na moją psychikę. Moja kobieta jest bardzo temperamentna, chce się kochać codziennie, ja niestety nie wyrabiam. Wczoraj się pokłóciliśmy, bo ona twierdzi że na pewno mam inną kobietę na boku. Co jest absolutną nieprawdą. Ona nie może zrozumieć, że facet to nie maszynka i nie zawsze musi mieć ochotę na seks. Doszło do tego, że ona od kilkunastu dni mnie kontroluje, np. grzebie mi w mailach, w komórce. To jeszcze bardziej sprawia, że się między nami psuje. Niestety do niej nie dochodzą racjonalne argumenty, że po prostu nie mam ostatnio nastroju, że to nie musi oznaczać, że jej nie kocham, czy że mam inną. Jak przetłumaczyć to kobiecie, która jest strasznie zazdrosna?

Gość wrednazmijka
moze zaproponuj jej zeby poszla z kims na randke? albo sam ja umow:D wy biedni faceci!!! i wasze libido!!!

Gość zzzbbyychchh
a znajdz sobie iinnnnąa

kobiety juz takie sa... To normalne. A co możesz z tym zrobic? sama nie wiem... jesli kiedys kochałeś sie z nia codziennie, przyzwyczaiłeś ja do tego, to teraz się nie dziw, że tak reaguje. Moze umowcie sie np co 2 dzien? albo po prostu usiądz przy niej i powiedz, ze to wina pracy i stresu, że nie masz nic do ukrycia? Aha i jesli to nic nie da to zmien dziewczynę - bo ja nie wyobrazam sobie zeby moj facet sprawdzal mi tel i maile. Pozwoliłeś raz - bedzie to robic zawsze a jesli teraz zabronisz bankowo bedzie myslala ze to wina kochanki ktora przed nia ukrywasz. Wiec proponuje przy kolejnej dziewczynie - kategorycznie zabronic kontroli i nie przyzwyczajac jej do tak czestego seksu :)

każdej kobiecie zakładającej topik na kefe "mąż/ chłopak nie chce ze mną sypić" 90% "doradzających" odpowie "zdradza Cie" :]

Gość Wm
To moze powiedz jej to-dokladnie to. Odstaw meska dume na szafke i gadaj. Jesli nie zrozumie-rozwaz rozstanie.

Związek z tak zazdrosną osobą nie ma sensu. Zatruje ci życie. Wiem coś o tym. A grzebanie w mailach i tel. to gruba przesada. Powiedz jej jeszcze raz co myślisz, a jak nie skutkuje o aut! bo tak się nie da żyć!

Gość uf wy faceci i wasze libido
tak, tak... tobie biedacku libido spadło... a jak kobieta nie ma ochoty to w dupie ma to jej mąż/partner... w końcu pan i władca ma ochotę i tylko to się liczy

Gość alalalalalalalal
o jezu a co by miała zrobic w takiej sytuacji kobieta...oczywiscie musiałaby i tak sie bzykac...bo jak nie to męzuś pujdzie do burdelu. poprostu bzykaj sie znią i tyle

Gość ja ja i jeszcze raz ja
poza tym nie przesadzajcie z tym ze czytanie meili i smsów to jakas zbrodnia. jezuuu a co to takiego, jak nie ma sie nic do ukrycia to co tak panikujecie. moj maż moze czytac do woli przynajmniej nie musze mu opowiadac wszytskiego. co mozna z smsów wyczytac???ze mamusia napisała, kolega albo promocja w erze>? nie ma sie baby lub dziada na boku to sie nie trzeba martwic bo niby czym>>>??????

Cześć chlopcy... Moj maz odkad sie znamy wyjezdzal do Holandii, kiedy wracal po 6 tyg. kochalismy sie prawie bez przerwy. Potem zblizal sie slub i bardzo dluga byl ze mna i wciaz nic sie nie zmienialo. Po zimie nastapila katastrofa! 2 razy mi odmowil!!! Nie zrobilam z tego afery ale bylo mi przykro...zaczelo dziwic mnie to ze nie ma ochoty wejsc do mnie pod prysznic ( chociaz caly czas byl ze mna w lazience), ze potrafi sie klasc spac bez zblizenia. A najbardziej zadziwiajace bylo ostatnio to, ze rano byl podniecony, wstal i popatrzyl w okno. Tyle bylo z seksownego poranku. Oczywiscie kiedy sie kochamy to jest cudownie, zajmuje sie mna pieknie a ja nim. Nie mam pojecia co jest?!

Gość sgsgdf
Szczerze to rozumiem ją a nie Ciebie. Facet z obniżonym libido? Co to w ogole jest? Normlany zdrowy facet powinien mieć ochotę na seks i już. Raczej żadna kobieta nie zrozumie że facet nie chce się z nią bzykać od miesiąca bo "nie ma nastroju" albo bo "jesienna aura na niego wpływa". Tu wprawdzie piszą Ci coś innego, ale w sytuacji tej kobiety mówiłyby inaczej.

Gość 121112
Sorry, ale ja nie wierzę w chwilowy spadek libido spowodowany jesienią (:D). Moim zdaniem od początku mialeś mały temperament, tylko ją "oszukałeś". Facet z wysokim temperamentem po prostu nie ma spadków libido uzależnionych od pór roku. A nawet jeśli tacy faceci są, to ja bym takiego nie chciała. Żeby być sprawiedliwym - uwazam że tak samo byłoby to dziwne ze strony kobiety, która nagle chce seksu coraz rzadziej i rzadziej, za to coraz częsciej odmawia. Nic dziwnego że potem są zdrady.

Kurcze...jestem kobieta ktora bardzo potrzebuje seksu, bliskosci...no nic, pozostaje mi tylko czekac na piatego grudnia - moze sie cos zmieni. a jesli nie?! chlopcy, jak sprawic by chcial sie kochac...bo mowienie mu ze ja chce nie daje skutkow.